Lucky Studio Iași 2

Cine are mai mare succes în videochat: o femeie fatală sau una simpatică?

Lucky Studio
Lucky Studio

În domeniul ăsta apar tot felul de idei preconcepute. Auzi adesea părerea că numai femeile care au un aer dramatic, care afișează o atitudine arogantă, ce par greu de abordat de către membri fac bani.

Cu toate că există și cazuri de genul ăsta, ele sunt o minoritate. În realitate, oricine poate să facă bani ca model. Aici funcționează lucrurile exact ca în realitate. Așa cum sunt bărbați care preferă blonde, alții care simt că sunt atrași de brunete sau roșcate, la fel e cu atitudinea.

Lucky Studio Iasi 1
Cine are mai mare succes în videochat: o femeie fatală sau una simpatică? 3

Tate tipurile de femei fac bani ca modele

Pe Jasmin sunt membri care caută femei fatale, cu buze și sâni puși, desigur. Dar există și mulți care preferă femei naturale sau pur și simplu simpatice, cu care să poată și conversa. Cu alte cuvinte, este loc pentru toată lumea în industria asta.

Prin urmare, ăsta nu e un criteriu exclusiv care hotărăște succesul. Ce contează e să fii serioasă, să te faci plăcută, să-ți respecți admiratorii online. Totul pornește cu primul pas, care e inițierea unei conversații.

În domeniul ăsta ai, în medie, cam 10 secunde să atragi atenția unui membru ca să dea click pe camera ta. Dacă pari plictisită sau nearanjată, ei trec mai departe, către alte modele de pe site. Soluția este să fii mereu activă, să faci teasing, să fii zâmbitoare.

Ca să-ți iasă asta, pune-ți în cameră muzica preferată care să te îndemne să cânți, să dansezi. În mod natural, o să atragi lumea la tine. Apoi, prin conversații, interes arătat lor, îi duci în zona de show, acolo unde faci bani cu ei.

Lucky Studio Iasi 3
Cine are mai mare succes în videochat: o femeie fatală sau una simpatică? 4

Câștigă bani distrându-te!

După cum vezi, aspectul pur fizic contează, dar nu e singurul esențial. Mai important e să te faci plăcută, să oferi o experiență de calitate. Din nou, e la fel ca în viața reală. Și când te duci într-un club sau discuți cu cineva pe Insta, tot despre experiențe de calitate e vorba.

Parcă e o altă viziune față de domeniul ăsta față de ce știai, așa e? Exact despre asta le vorbim tuturor modelelor noi care vin aici să câștige bani. E bine să lăsăm deoparte prejudecățile și grijile că cineva n-ar fi potrivit pentru jobul ăsta.

De fapt, oricine poate să facă bani. Cel mai bun exemplu este studioul nostru, unde avem colege care arată în toate felurile: naturale, cu silicoane, blonde, vopsite, micuțe, înalte, slăbuțe, cu forme.

Pe bune, chiar nu există diferențe din punctul ăsta de vedere. Fii simpatică și o să faci bani. Chiar mulți bani dacă zâmbești și te distrezi în primul rând pe tine. Fiindcă așa o să-ți distrezi și membrii. Iar ei te vor recompensa prin dolari. Iar dolarii sunt cele mai simpatice bancnote din lume!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *