Lucky Studio LiveJasmin record

Așa arată niște încasări bune la perioadă!

Lucky Studio
Lucky Studio

Sigur ai auzit tot felul despre discuții despre cât se câștigă pe bune din videochat în Iași. Că e plin Facebook-ul de reclame la tot felul de studiouri de videochat obscure care îți promite că-ți dau, că-ți fac, că te îmbogățesc. Dacă ar fi chiar așa, probabil n-ar mai avea nevoie de atâta reclamă, că s-ar duce vorba în oraș și ar veni fetele singure să se angajeze acolo. 

Dar asta-i altă poveste. În realitate, din videochat se câștigă sume consistente doar la studiourile mari. Că aici primești training, bonusuri serioase, decoruri premium, servicii gratuite care să te ajute la încasări. 

Câștigi 13.300 $ în 2 săptămâni 

M-am gândit să-ți dau un singur exemplu recent de încasări la Lucky Studio. După cum vezi acolo, scrie peste 13.300 de dolari la perioadă. Sunt o mulțime de bani făcuți de un model al nostru în doar 2 săptămâni. În timpul ăsta a avut și 4 zile libere, deci cu un program normal de lucru. Fără stres, fără să se agite prea mult. 

Poate că pentru tine sună extraordinar, dar la Lucky Studio astea sunt lucruri obișnuite. Modelul nostru a cărui încasări le vezi aici nu a dat niciun party pentru succes ei. Fiindcă e obișnuit cu sumele astea. A încasat de mai multe ori chiar mai mult. Pur și simplu e mulțumită că îi merge bine constant și că își poate finanța visul. În cazul ei, investește într-un proiect imobiliar. 

Poate că ție ți se pare îndepărtată posibilitatea asta. Dar nu e deloc așa. În videochat, marile secrete ale succesului sunt de fapt știute de toată lumea. Depinde doar de tine să le și aplici. Adică să muncești pe bune , cu zâmbetul pe buze când vii la program, să te folosești de ajutorul trainerelor tale așa cum trebuie. 

Sunt lucruri simple, dar pe care unele fete nu le respectă din neatenție. Sau pentru că nu au chef, se bazează prea mult pe șansă. Tu ești însă fată isteață și înțelegi că adevăratul succes, cel de durată, vine când tratezi jobul ca pe o mare șansă. Făcând treabă ca lumea, ajungi și tu la peste 13.000 de dolari la perioadă. Mai mult ca la oricare alt job din Iași.

Încasări bune, recorduri și mai mari

Ceea ce vezi reprezintă niște încasări bune la perioadă. E însă ceva obișnuit pentru multe modele de la noi. Fetele care se țin serios de treabă sunt mereu în zona asta de încasări. Uneori fac un pic mai puțin, alteori mai mult. Am avut perioada trecută și record de peste 20.000 de dolari la perioadă! Făcut pe un site premium, elegant. 

Uite deci că se poate și mai mult. Depinde de tine să îți stabilești ținta. Partea bună e că în videochat în Iași nu există limite. Poți să faci 13.300 de dolari și să spui că e o sumă frumoasă. Dar perioada următoare să te duci la peste 20.000 de dolari și deja să te apropii de zona marilor recorduri. Prin muncă și respect față de membrii tăi poți să ajungi foarte departe.

Cum ajungi și tu la nivelul ăsta? Pur și simplu vorbești cu noi. Ne spui că îți dorești cu adevărat să fii un model de top. Și noi îți facem un plan detaliat, ca să vezi ce avem de făcut. Îl împărțim în etape și îl parcurgem împreună, îmbunătățind lucrurile pas cu pas. 

Suntem un studio foarte mare și avem tot ce ne trebuie ca să te susținem. Începând cu trainingul și continuând cu dotările tehnice din sediu. Dar vrem să vedem și din partea ta un angajament clar pentru performanță.

Vrei cu adevărat să ajungi sus de tot? Sună-mă la 0742 286 286 și hai să ne cunoaștem mai bine. Sunt convinsă că o să fim pe aceeași lungime de undă. Fii liberă să faci bani și să te bucuri de succesul tău!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *