Lucky Studio videochat Iași 111

Cât de des e ok să-mi schimb look-ul?

Lucky Studio
Lucky Studio

Ca femei, ne place să ne jucăm tot timpul cu părul nostru. Să-l vopsim, să-l tundem, să-l extindem în toate felurile. La fel e cu unghiile. Încercăm rujuri noi, machiaje diferite. Experimentăm, ne prostim, căutăm lucruri noi. Sau vrem pur și simplu dacă nouă ni se potrivesc chestii văzute pe net la alte fete. Asta e foarte ok cât suntem eleve, studente sau avem un job oarecare. Ca modele însă, e o altă discuție. 

Din clipa în care te angajezi în videochat, ai nevoie de o ședință foto și de una video. Noi suntem pregătite tehnic, așa că rezolvăm asta rapid. Iar tu apari cu look-ul pe care îl ai atunci. Cum ies pozele și filmele, îți facem rapid conturile pe site-uri și începi să faci bani. 

După câteva săptămâni, deja îți permiți să te duci la un salon, să îți faci niște schimbări care să te pună în evidență. Look-ul nou e diferit însă de cel cu care ai venit. Și iar e nevoie de fotografii și filme. Fiindcă membrii care văd profilul tău pe site își doresc să vadă același lucru când intră în camera ta. Ar fi absurd să ai poze de când erai blondă și, când îți intră membrul în cameră să fii roșcată, să zicem.

Lucky Studio videochat Iasi 112
Cât de des e ok să-mi schimb look-ul? 2

La fel e dacă îți faci implanturi de silicoane, chiar și când îți pui buze. Dacă faci schimbări de felul acesta, va fi mereu o discrepanță între content și realitate. Iar dacă le faci prea des, o să ai la content câteva galerii în care tu arăți în toate felurile. Și blondă, și brunetă, și cu sânii normali, și cu silicoane etc. Membrii vor fi confuzi și nu vor ști cum arăți tu pe bune.

Schimbările sunt bune. Chiar necesare uneori. La 5-6 luni e ok să vii cu ceva nou, mai interesant. Hai să-i zicem refresh al look-ului. Atunci faci niște poze și niște filme care să te reprezinte încă o jumătate de an. Să existe o consistență, o continuitate între ce vede membrul pe profilul tău și ce experiență îi oferi când interacționează live cu tine. 

Dacă te gândești ce variante ar fi mai bune pentru tine și când ar fi cazul să schimbi ceva, suntem mereu lângă tine. Colegele trainere sunt chiar bucuroase să vină cu idei, cu propuneri estetice. La asta se adaugă și consilierea lor vestimentară, ca să asortezi schimbările fizice cu cele de ținută. Fără falsă modestie, putem spune că suntem chiar specialiste în domeniul ăsta. Deci poți conta categoric pe sprijinul nostru!

Vrei să îți faci câteva idei de pe acum despre cum ți-ar sta mai bine ca model? Poți să ne vizitezi oricând și îți dăm câteva idei gratis. Apoi le punem în practică, să vezi câți bani îți aduc!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *