Lucky Studio model videochat Iasi

Ce faci dacă simți că stagnezi la încasări? Află 5 sfaturi de la Lucky Studio!

Lucky Studio
Lucky Studio

Uneori se întâmplă să rămâi la un anumit nivel de încasări. Să zicem că 3.000 de dolari la perioadă. Ai senzația că orice încerci e inutil. Că tu nu poți depăși pragul ăsta, în vreme ce alte modele fac dublu sau triplu. Ce e de făcut atunci? Renunți? Te împaci cu ideea că doar atâta poți, că asta e limita ta? Sau încerci să faci ceva diferit, ca să găsești soluția câștigătoare

Iată 5 sfaturi din experiența mea de la Lucky Studio:

  1. Discută deschis cu trainera ta

De fiecare dată când crezi că ai încercat tot și nu a mers, de fapt ai uitat ceva. Sau faci niște lucruri greșit. Apelează la trainera ta, pentru că ea te urmărește, știe cel mai bine care e evoluția ta. Vede lucrurile din exterior și poate veni cu sfaturi relevante pentru tine. Sigur vine cu idei noi, cu observații de care tu nu erai conștientă. Dacă înțelegi ce nu merge, de fapt, faci deja un pas mare înainte.

  1. Vezi dacă ai atitudinea potrivită față de membri

Uneori se întâmplă să faci teasing, să ai multe ore online, să ai ținutele potrivite etc, dar îți lipsește atitudinea potrivită. Poate ai probleme acasă și aduci starea aia negativă la job. Asta nu te ajută. Poate faci multe alte lucruri foarte bine, dar nu respecți membrii. Sau îi grăbești să-ți dea tips. 

  1. S-ar putea să ai nevoie de o engleză mai bună

O cauză frecventă a blocajelor de tipul ăsta e insuficienta cunoaștere a limbii engleze. Se poate să fii bine îmbrăcată, să faci Pre-Show-uri și Vip-Show-uri pe Jasmin, dar să știi engleza la un nivel începător. 

În cazul ăsta, oricât de bine ai arăta pe cameră, apar probleme de comunicare cu membrii. Legi greu o conversație, limitezi experiența oferită membrilor. Vino la cursurile gratuite de engleză, care se țin chiar la sediul nostru, și s-ar putea să faci progrese semnificative la încasări.

  1. Vino să facem filme și poze noi

Poate te-ai concentrat doar pe programul de la studio. Adică pe ce le aduce bani în mod direct. Totuși, dacă ți-ai făcut schimbări de look, e o idee bună să-ți împrospătezi portofoliul. Colegele noastre de la Foto-Video abia așteaptă să lucreze din nou cu tine, ca să ai ce să arăți membrilor pe cont.

  1. Vino constant la job

Chiar dacă faci 80, 90 sau 100 de ore la perioadă, asta nu e o garanție a succeselor mari. Ci doar una din condiții. Pe lângă un program consistent online, e nevoie și de constanța sa. Dacă vii în 3 zile la studio și faci câte 10-11 ore pe zi, apoi 3 zile nu mai vii deloc, apoi faci o tură incompletă și pe urmă iar 12 ore, nu te ajută. Site-urile îți iau din trafic, membrii nu știu când să te găsească online, ție îți lipsește constanța energiei. De asta e bine să ai un program consistent, aranjat pe ore, pe zile. Și revenim la ajutorul trainerei tale ☺

Fii optimistă, se poate să te autodepășești. Întotdeauna se poate! Hai să facem lucrurile așa cum trebuie și o să ajungi și tu să faci cu 25% sau cu 50% mai mulți bani. Suntem întotdeauna aici pentru tine cu sfaturi și idei bune!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *