Model Lucky Studio videochat Iași (1)

Modelele de la Lucky Studio fac deja planuri pentru Sărbători. Vrei să afli cum vor petrece?

Lucky Studio
Lucky Studio

Deja a început să fie frig. Iar când ne uităm pe calendar, vedem că e iarna e deja aproape. Încă un pic și deja vin Sărbătorile! 

Poate ți se pare că e prea devreme, dar multe dintre colegele noastre au început deja să facă planuri pentru distracție.

La Lucky Studio avem o tradiție că toate modelele își iau liber cel puțin de Crăciun și Anul Nou. Așa că discută între ele despre cum și unde vor petrece pe finalul lui 2021. Vrei să afli și tu? Îți spun chiar acum!

Vacanțe la munte și distracții în cluburi

Plecatul în străinătate e ușor mai dificil anul ăsta. Că sunt tot felul de restricții și parcă e mai ușor să rămâi în România. Deci plecatul la ski în Austria e înlocuit cu datul pe pârtie la Sinaia Predeal sau Poiana Brașov.

Pentru celelalte modele care preferă distracții mai puțin sportive, Sinaia și celelalte stațiuni din zonă rămân pe listă și pentru cluburi. Că acolo întâlnesc o mulțime de oameni cool, care au chef de party. Totul e ca până atunci să se redeschidă cluburile. 

Lucky Studio model videochat Iași
Start season on snowboard with your friends

Sunt și colege care au un plan B. Adică, dacă nu o să fie deschis nici în Fratelli, CPU sau Nuba, vor organiza petreceri chiar la ele. Ideea de bază e că nu există vreo șansă ca sfârșitul de an să treacă fără să râdă, să danseze.

Evident, există și varianta mai soft. Cine vrea să se relaxeze are în program distracția prin shopping. Cu mici escapade prin mall-urile din București sau Cluj. Mai ales că acolo sunt și multe cafenele, cu lume elegantă și faină.

Pe lângă asta, sigur vom face un party și aici, la sediul Lucky Studio. În fiecare an petrecem împreună, cu muzică, tort, prăjituri și șampanie. E momentul nostru cel mai drag, pentru că petrecem împreună, glumim, povestim.

Te distrezi pentru că îți permiți

Poate că ceea ce îți spun acum ți se pare oarecum normal. Că la un club poate te duci și tu de Sărbători. Diferența e că modelele de videochat din Iași merg în cele mai bune cluburi. Și nu se uită niciodată la prețuri.

La fel și cu shopping-ul. Una e să iei cadouri simbolice pentru cunoscuți și alta e să cheltuiești mii de euro pentru haine de lux. La Lucky Studio, despre nivelul ăsta vorbim. Distracția e chiar distracție, iar cumpărăturile sunt pe sume mari.

În fond, e un adevărat lifestyle. Pentru că succes în jobul ăsta, gândești totul la o scară mai mare. Îți permiți experiențe wow, indiferent de cât te costă.

La urma urmei, de ce ai face economii dacă știi că ai cardul plin? Chiar dacă se duc 2-3.000 de euro într-o vacanță, știi că îi faci imediat înapoi. Ești sigură că te poți baza oricând pe încasări care să-ți ofere oportunitățile astea.

Lucky Studio videochat Iași

Iar cu cât câștigi mai mult ca model, cu atât vrei să te bucuri într-un fel special de timpul tău liber. În sensul ăsta, doar pandemia încurcă planurile colegelor de la Lucky Studio. Pentru că altfel chiar ar pleca în Austria, la Paris de Crăciun și așa mai departe.

Ai vrea să ajungi și tu în locurile astea? Să te bucuri de viață în niște locuri amețitoare? Videochatul în Iași îți oferă exact șansa asta. Ca niciun alt job din oraș.

E un lucru care îți dă și o stare unică. Simți că ai mai multă încredere în tine, că poți să-ți aduci chiar tu norocul. Prin seriozitate și focus. 

De fapt, ăsta e și secretul reușitei în videochat în Iași: când separi munca de distracție, ai parte de ce e mai bun. Lucrezi concentrată 100%, apoi te distrezi cât poți tu de tare. Ca să te bucuri din plin de succesul tău financiar.

Vrei și tu să ai stilul ăsta de viață? Sun-o chiar acum pe Claudia la tel. 0742 286 286

și angajează-te în videochat în Iași la Lucky Studio! Fii liberă să faci bani și pregătește-te de party! Acuși deschidem șampania!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *