Cel mai bun studio de videochat Lucky Studio

Ești liberă să faci bani!

Cel mai bun studio de videochat din iași

Despre studioul de videochat lucky studio din iași

1. Află avantajele tale la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Lucky Studio îți oferă cel mai avantajos pachet de servicii din videochat Iași. Spre deosebire de alte studiouri, la Lucky Studio îți asigurăm condiții excelente pentru a crește în încasări. De aceea fetele ne apreciază și știu că suntem cel mai bun studio de videochat din Iași.

Top 10 avantaje ca model de videochat în Iași la Lucky Studio:

 1. Câștigi mulți bani în primele 2 luni de videochat la Lucky Studio prin comisionul de 80%. Banii îți sunt plătiți la zi.
 2. Ai cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași
 3. Te bucuri de bani imediat după angajare în videochat Iași
 4. Lucrezi la un studio de videochat legal
 5. Ai transportul asigurat de acasă la Lucky Studio și invers
 6. Primești training personalizat în videochat Iași
 7. Ești ajutată de o echipă 100% feminină
 8. Beneficiezi de împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenții estetice
 9. Ești acceptată la angajare în videochat Iași fără CV sau probă practică
 10. Lucrezi prin tehnica multi-site

Angajează-te la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Lucky Studio îți oferă cel mai bun job din videochat în Iași. Suntem dedicate 100% acestui job și chiar ne place ceea ce facem. Mai ales când vedem că și tu ai rezultate. Suntem deschise și energice. Te ascultăm oricând ai ceva de spus. Te respectăm și te înțelegem ca femeie, pentru că și noi suntem femei. Spiritul ăsta a făcut din Lucky Studio cel mai bun studio de videochat din Iași. Avem mai multe camere ca oricare alt studio. Zeci de modele vin la angajare în videochat Iași la noi. La Lucky Studio ne place să spunem că lucrăm în videochat ca să ne schimbăm viața în bine. Facem tot posibilul să câștigi foarte bine. Adică să te vedem cum pleci acasă cu multe mii de dolari pe lună. Din acest moment, totul devine posibil pentru tine. Adică poți să-ți cumperi un apartament, poate o mașină , să vezi țări frumoase. La fel, îți permiți să investești mai mult în imaginea ta. Trainerele de la Lucky Studio îți explică exact cum să faci asta, ca să te placă și mai mult admiratorii tăi.

Și tu poți să ai succes prin angajare în videochat Iași la Lucky Studio! În plus, ai un job relaxant, într-un mediu plăcut și prietenos. Fetele sunt zâmbitoare, gata să-ți dea oricând un sfat, dacă ai nevoie. Fiecare colegă respectă discreția, un lucru de bază la Lucky Studio. Organizăm tot timpul evenimente cu experte în psihologie, în comunicare și dezvoltare personală. Ca să înveți lucruri noi și utile. Atât pentru jobul tău ca model în videochat Iași, cât și pentru viața privată. Toate avantajele astea sunt gratuite pentru tine. Vii la un program flexibil, care îți permite să ai timp și pentru distracție. Facem toate lucrurile astea pentru tine pentru că meriți. La Lucky Studio ne respectăm statutul de cel mai bun studio de videochat din Iași. Suntem cea mai mare companie din domeniul ăsta și vom rămâne așa mereu. Te invităm și pe tine la angajare în videochat Iași la Lucky Studio!


2. Top 3 cele mai bune studiouri de videochat din Iași

Află și tu care sunt cele mai bune 3 studiouri de videochat din Iași! Sunt studiourile unde merită să te angajezi. Ca să câștigi cei mai mulți bani și să beneficiezi de cât mai multe servicii gratuite. Seriozitatea și legalitatea contează și ele mult. Plus corectitudinea și felul în care ești respectată la job.

Toate lucrurile astea te ajută mult la angajare în videochat Iași. Din fericire, sunt câteva studiouri în videochat Iași care merită alegerea ta. Depinde doar de tine să decizi unde să lucrezi. Cele mai multe fete care sunt model de videochat în Iași optează pentru Lucky Studio.

De ce? Pentru că avem cea mai bună ofertă pentru fete. Hai să vezi însă topul în care apare cel mai bun studio de videochat din Iași:

Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iași

Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași de peste 10 ani. La noi se câștigă cel mai bine din domeniu. Plus că ai un pachet unic de servicii gratuite. Suntem un studio de videochat din Iași format doar din femei și suntem recunoscute pentru seriozitate. Corectitudinea și respectul sunt esențiale în tot ce facem. De asta, la angajare în videochat Iași, preferăm modele serioase, cu mult bun simț. La Lucky Studio îți oferim cel mai bun training din videochat Iași. Cele 14 colege trainere sunt specializate în străinătate și te ajută să crești continuu. La fel cum cresc zecile de modele care se bucură de succes în videochat Iași la Lucky Studio.

Heylux – cel mai elegant studio de videochat din Iași

Pe lângă Lucky Studio, Heylux e studioul de videochat din Iași preferat de cele mai multe fete. Heylux e un studio de videochat mai nou, cu un decor superb. Modelele care preferă eleganța aleg Heylux pentru a se bucura de strălucire. Și la Heylux poți câștiga foarte mulți bani. Corectitudinea și respectul sunt la cel mai înalt nivel. Poți primi cazare gratuită în Iași, dacă dovedești că ești un model de videochat serios și ambițios. Totodată, Heylux își merită prestigiul ca studio de videochat din Iași premium și prin transportul gratuit. Primești bani de taxi ca să vii la Heylux odihnită și cu chef de lucru.

Preziosa – cel mai discret studio de videochat din Iași

Preziosa e cel mai nou studio de videochat din Iași care merită să intre în top. E un studio mai mic, dar foarte discret. În felul ăsta, câștigi bani într-un mediu plăcut, lipsită de stres. Preziosa e un studio de videochat din Iași care ajută mămicile. Echipa feminină de la Preziosa se ocupă să găsească soluții avantajoase ca să poți lucra și să te ocupi și de copilașul tău. Preziosa e un studio de videochat legal, așa că lucrezi liniștită. Primești toți banii la timp, în mod transparent. Trainerele tale te ajută și cu planurile de viitor. Orice ți-ai dori poți realiza cu sprijinul echipei Preziosa.

Despre studioul de videochat Lucky Studio din Iași

Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași din 2008. Compania a fost înființată de o femeie va fi un studio de videochat 100% feminin întotdeauna. Încă de la crearea sa, Lucky Studio e cel mai profitabil loc de muncă pentru modele. Toate fetele din oraș știu că la Lucky Studio se câștigă cel mai bine din videochat Iași. Condițiile de lucru sunt excelente și aici poți să te bucuri din plin de succesul tău. Avem foarte multe modele care își schimbă aici viața în bine. La fel poți face și tu ca model de videochat în Iași. Imediat cum vii să vezi studioul îți dai seama că locul tău e aici.

Lucky Studio e studioul de videochat din Iași cu mari premii internaționale în domeniu. Am câștigat numeroase competiții de prestigiu și ne bucurăm de aprecierea partenerilor externi. În plus, am oferit pentru prima dată servicii unice în videochat Iași. Lucky Studio a oferit în premieră modelelor transport gratuit și participări la traininguri în străinătate. Pentru ca tu să primești cea mai bună asistență tehnică la Lucky Studio. Așa reușesc colegele de la noi să câștige tot mai mulți bani. La fel te vor ajuta și pe tine să devii o campioană a încasărilor în videochat Iași.

Pentru viitor, Lucky Studio își propune să continue investițiile în calitate. Facem camerele tot mai frumoase, cumpărăm echipamente noi, pentru ca tu să te simți apreciată la cel mai bun studio de videochat din Iași. De asemenea, ne asigurăm că-ți asigurăm cele mai bune servicii. Asta înseamnă make-up profesionist gratuit, lecții de engleză și franceză gratuite, training de cea mai înaltă calitate. Fetele de la Lucky Studio lucrează pe cel mai mare site din lume. Astfel, ca model de videochat în Iași, beneficiezi de trafic constant, membri cu mari posibilități financiare. Asta înseamnă o mulțime de bani pentru tine.

Galerie foto/video cu studioul de videochat Lucky Studio Iași

Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași și datorită amenajărilor extraordinare. Tot ce te înconjoară, de la camere, săli de ședințe, băi, este decorat cu multă grijă. Vezi asta din prima clipă în care ne vizitezi sediul. Îți plac fotografiile și filmele cu camerele Lucky Studio? Poți alege să lucrezi în cea care îți place mai mult. Ca o premieră în videochat Iași, Lucky Studio îți oferă chiar un serviciu de personalizare a camerei tale. Ce înseamnă asta? Dacă ne dovedești că ești un model de videochat în Iași serios, te premiem cu amenajări pe gustul tău. Te poți uita la fotografii sau filme cu camere de hotel de lux, să te inspiri de acolo. Iar Lucky Studio se ocupă să aducă acele elemente frumoase de decor și în camera ta. Alege chiar acum în ce cameră de la Lucky Studio vrei să lucrezi!


106 Comentarii


 • Pentru mine chiar sunteti cel mai bun studio de videochat din iasi. Intotdeauna o sa fiu recunoscatoare pentru ce au facut Oana, Mihaela si Simona pentru mine. Respect! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 • pana sa apara heylux stiam doar de lucky studio. tin minte cand au aparut reclamele alea roz la mol si prin oras. mi se parea simpatic , ca in america cu reclamele alea indraznete la industria adulta chiar aici in iasi unde toata lumea e asa conservatoare

 • Pana la urma cel mai bun studio de videochat inseamna de fapt unde castigi tu cei mai multi bani. Sigur ca mai depinde si de ce da studioul ca procent din incasari si restul. Stiu fete care au facut bani la studiouri mici si altele care au facut bani la studiouri mai mari. Normal ca studiourile mari ca voi vin cu avantaje ca va permiteti sa dati mai mult modelelor dar cateodata faci bani si la studiouri mai mici. Depinde, parerea mea.

  Asa e , Coco. 😊 La Lucky Studio sustinem libertatea de alegere a modelelor. Noi venim cu cele mai mari comisioane si cele mai bune conditii din iasi dupa parerea naostra. Te invitam sa alegi cum crezi ca e mai bine pentru tine, ce te avantajeaza mai mult. 😊Oricand iti stam la dispozitie cu detalii, ce informatii vrei despre noi si de ce credemc a merita din plin sa lucrezi impreuna cu noi. 😊Cu mare drag iti multumim pentru mesaj!

 • Nu toate studiourile de videochat sunt la fel. Am studiat problema si stiu ce zic. Sunt studiouri mari, studiouri mici, studiouri cu traineri, altele fara traineri, unele care platesc taxe, altele care platesc mai putin ca sa zic asa si altele care banuiesc ca nu platesc deloc. Astea expun modelele la controale , risca si lucreaza cu 3-4-5 modele care isi asuma si ele riscul sau habar n-au ce fac. Sunt multe persoane dubioase care fura modelele sau le fac avansuri si asa mai departe. Deci da , se poate sa faci bani ca model la studio mic dar cel mai probabil nu platesti taxe. Iar asta se cheama evaziune fiscala e ceva penalo. Modelele din studiourile de apartament sunt inconstiente ca fac asta. maine poimaine pot ajunge in duba politiei. De asta nu m-am apucat nici eu de videochat ca n-am vrut sa risc, ca n-aveam cums a fac studio mare sa-mi permit sa fiu competitiv.

 • Trainera pe care o ai e mai importanta ca orice parerea mea. 🥰🥰🥰🥰La icneput si eu ma uitam numai la comision si la ce bani mai primeam de la studio. Pe urma am zis ca ma mut la alt studio ca aveau promotie adica procent mai mare pt cateva luni. Pe urma mi-am dat seama ca faceam mai putini bani cu tot cu procentul ala f mare. 😍😍😍😍😍Ca n-aveam nici trainer nici machiaj, nici poze, nimic. Ca s anu mai zic ca dupa promotia aia as fi revenit la un procent normal cum ziceau ei care era mult mai mic ca aici. Asa am revenit mai repede si sunt de vreo 3 ani la Lucky Studio cu trainera mea Simona si acum stiu ce conteaza. 😍😍😍😍😍

 • 🌸🌸 Frumos studioul. M-am uita la poze si la filme. Angajati si sub 18 ani daca mai am doar cateva luni pana la majorat? Pot sa iau aprobare sau ceva de la mama, ca ea e in Ital;ia si-mi poate da acord prin notar. Am vazut ca pe site zice ca doar cu 18 ani impliniti pot deveni model de videochat in Iasi. Puteti sa grabiti asta in vreun fel? 🌸🌸

  Buna , Iulia! Din pacate, e nevoie sa astepti pana implinesti 18 ani. Asa spune legea in Romania si noi respectam legea asa cum este. Cand devii majora, poti chiar din prima zi sa vii la Lucky Studio si deja ne apucam de forme de angajare. N-o sa mai ai nevoie de nicio aprobare, poti sa alegi pentru tine. Deci cum faci 18 ani, da-ne, te rog un telefon si putem colabora. Nr. meu de la Lucky Studio e: 0742 286 286.

 • 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 The best studio in Iasi and Romania! 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 Thank you for your wonderful partnership! 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧

 • Multumesc pentru ajutorul cu cazarea si restul. Sunteti cele mai bune. Peste asteptari pe cuvant!

 • Pentru mine a contat mult ajutorul cu actele ca ma descurc greu la lucruri din astea. Am mai incercat la studiouri care ori incercau sa ma convinga sa lucrez la negru, ori sa ma descurc singura. La Lucky Studio am primit si ajutor pe asta care pentru mine a contat mult. Ms de ajutor!

 • Mi se pare foarte tare studioul vostru. Pe bune. Am citit tot ce scrie aici. Pe alte siteuri de genul asta nu am putut intelege mare lucru. Daca e sa ma convinga ceva legat de videochat e ce am citit aici.

 • Am o prietena care e model la voi. Eu am intrat doar de curiozitate, recunosc. Ea imi spune ca a facut 3 mii si ceva de dolari in cateva saptamani la munca si parca nu mi-a venit a crede. Mi-a aratat pe card, dar nu am crezut ca glumeste. Pe site pare ca treaba e serioasa cu banii. Chiar m-a facut curioasa, ca eu credeam ca pace pana intr-o mie de euro pe luna.

 • Am fost model in Bucuresti la 2 studiouri mai mici si apoi la un studio mare de videochat. bani de transport nu se dadeau si mergeam cu metroul. Abia pe sfarsit a aparut la studioul mai mare partea cu machiajul. Mi se pare foarte misto ca dati bani de transport la modele si procente ca lumea. Ca astea conteaza pana la urma ca sa te simti motivata sa mergi la lucru.

 • Cu asta sunt de acord si eu. Motivarea conteaza cel mai mult. Mie nu-mi plac sistemele alea cu 2 praguri mari si late de bonusare. E mai bine asa pentru modele cu praguri mai multe de bonusare si apropiate, ca sa ai tragere de inima sa stai sa faci ore.

  Corect. Sa fii model de videochat nu e un job chiar oarecare. SSi cel putin eu aveam nevoie continuu sa ma simt atrasa de ceva, sa am motiv sa mai stau sa fac bani. Mai multe bonusuri sunt atractive. Parerea mea.

 • Imi place cum arata studioul in filmuletele astea. E mai fresh asa. Multe alte studiouri de videochat din Iasi parca sunt prea serioase, arata a niste camere de hotel din Gura Humorului, din alea triste. De ce naiba fac asta? Se vede ca aia sunt barbati care au ales asta si habar n-au despre cum e sa fii model de videochat.

 • Am incercat de acasa sa fac videochat in Iasi si n-a mers. Se auzea tot timpul la vecini si imi spunea o doamna ca nu e frumos ce fac cand ma intalnea pe scara :)) Si cu netul era aiurea ca se cma intrerupea si ma enervam in mijlocul privatului.....Ma rog, nici nu ma tineam asa bine de lucrat ca imediat parca imi venea sa fac altceva. Pana la urma am zis ca nu merge si asa m-am decis sa caut un studio de videochat in Iasi. Cam asa am ajuns la Lucky Studio. Zic asta ca ma intrebau niste prietene unde e mai bine, dar de acasa cred c anu se merita si banii sunt mult mai multi de la studio.

 • De la studio, clar. Din cate fete au incercat de acasa toate s-au dus la studio din cate stiu eu. E plin Chaturbateul de columbience si rusoaice care fac din garsoniera de la mama chat. Se vede ca naiba orice ai spune si atragi toti saracii pe stilul asta. La 2 dolari vor sa stai cu picioarele in tavan pana dimineata.

 • Ma pufneste rasul cand mai aud ca mai e cineva care se chinueiste de acasa. Hello! Mai suntem in 2012? Cine e asa de fraiera sa mai creada ca face bani de pe un telefon Huawei sau ce are ea si net pe cartela? E greu sa-si permita cineva calculator, lumini, camera video din aia buna si loc misto ca sa faca bani pe bune. E total aiurea. Cine are cat de cat experienta stie despre ce vorbesc.

 • Cred ca dincolo de aspectele astea hai sa le zic tehnice e partea cu timpul mai importanta. Am incercat si eu de acasa de 2 ori si n-a mers ca nu ma motivam sa stau online. Adica stateam 2 ore si pe urma mereu gaseam cate ceva mai bun de facut. Ma imbracam si ma duceam sa iau tigari, mai deschdiema televizorul si tot asa. Parerea mea e ca la un studio ca lumea te ajuta trainerul sa stai motivata si e atmosfera ca te intalnesti cu alte modele si mai vorbesti si tot asa. De asta cred ca se fac mai multi bani de la un studio decat sa faci videochat de acasa.

 • Baieti nu angajati? Caut de 2 ani un studio de videochat in Iasi care angajeaza baieti si nu gasesc. Sunt dispus sa lucrez si la cuplu cu o fata daca ea nu are probleme. Deci ma primiti daca vin la interviu? Am peste 18 ani, stiu engleza si arat bine zic eu. Chiar nu fac probleme si vreau sa fac bani. Multumesc anticipat!!!

  Buna ziua, Dorin! In primul rand iti multumim pentru interesul tau. Lucky Studio e 100% feminin. Deci lucram doar cu fete, fara baieti. Si echipa de aici e 100% feminina, asa ca suntem nevoiti sa te rugam sa te orientezi spre alt studio, poate din Bucuresti. Din nou, multumim pentru aprecieri!

 • Mai bine ca nu lasati mixt ca asa ar veni o gramada de barbati sa spuna ca fac si ei chat doar ca sa se distreze cu modelele.

 • Buna ziua! Sunt make-up artist, cu participare la cursuri Lóreal si alte specializari. Pot dovedi cu diplome. Observ ca dati machiaj gratuit modelelor dumneavoastra. Credeti ca as putea veni si eu la un interviud e angajare ca make-up artist la Lucky Studio? Multumesc.

  Buna ziua, multumim pentru interes. Deocamdata avem o echipa completa, de 6 colege, la Departamentul de Make-up Lucky Studio. Daca deschidem pozitii noi, o sa anuntam din timp pe site, la rubrica de angajari. Va multumim foarte mult si o zi minunata va dorim!

 • Cazarea gratuita e pe 2 luni? In cazul asta sunt si eu interesata. Am cautat chirii singura si sunt cam la 300 de euro pe la marginea Iasului. Am gasit insa si cu 450 euro inchiriere la apartamentele care sa arate mai bine. Mi se pare absurd mai ales acum ca nu fac atatia bani.

 • Stiu ce zici cu chiriile. Eu sunt din Iasi si stiu ca e trist de tot sa gasesti chirii bune sub 350 de euro pe luna. Pentru mine e important sa gasesc unde sa stau singura ca m-am saturat sa stea maica-mea cu gura pe mine si tot sa-mi zica ce sa fac. Cu cazare gratuita ar fi foarte bine...

 • Am auzit de Lucky Studio cred ca acum vreo 12 ani. Mi se pare tare ca inca sunteti pe piata si pare ca va merge bine. Aveati niste reclame prin Iulius Mall la un moment dat din cate tine eu minte. Erau niste fete cu parul roz parca pe afise si ma uitam tot timpul la ele. Eu fac cu totul altceva, am aalt serviciu, dar ma intrebam cat castiga modelele astea din videochat din Iasi.

 • am auzit ca la Lucky Studio sunt procentele mai mari si mai multe. am pe cineva care a lucrat la voi inainte de a naste si mi s-a parut interesant pe partea de bani. din cate am inteles sunt si bani de transport. mai sunt valabile beneficiile astea va rog?

  Buna ziua! Sigur ca da, avantajele acestea sunt disponibile pentru tine si acum. Avem cele mai mari comisioane din videochat in Iasi si bani de transport, pana la 500 lei pe luna. In plus, avem o multime de alte avantaje despre care abia astept sa vorbim cand vii la noi. Te astept cu drag!

 • Multumesc pentru raspunsul la intrebarile mele. V-am contactat pe chatul site-ului pentru ca mi-a aparut reclama Lucky Studio pe Facebook. Am citit tot ce scrie aici si de asta v-am mai pus intrebari, sa ma asigur ca inteleg tot. Ne vedem vineri cum am vorbit. Daca intervine ceva va contactez eu din timp si va spun.

  Buna, iti multumim si noi pentru intrebari. Sper ca iti sunt de folos detaliile noastre. da, te asteptam vineri, cum am stabilit. Mi-am notat in calendar si pregatim cafeaua buna pentru tine :) O zi minunata!

 • Ziua buna tuturor! De un profesor de engleza aveti nevoie? Am terminat facultatea de Litere din Iasi si am fost 5 ani profesor de liceu, cu mare experienta in meditatii. Daca va intereseaza serviciil mele, ma pot deplasa la sediul dumneavoastra. Cu respect.

  Buna ziua, domnule Ilie! Va multumim pentru interesul dumneavoastra. Deocamdata colaboram cu o doamna profesoara care este chiar din Marea Vritanie. In plus, toate colaborarile noastre sunt doar cu femei, pentru ca Lucky Studio e un studio de videochat 100% feminin. Oricum, multumim pentru atentia dumenavoastra!

 • Ok, am inteles. Mult succes in continuare cu ce faceti.

 • Multumesc pentru tot ajutorul! Simona e trainera mea preferata si cred ca stie asta deja 🌼🌼🌼🌼🌼 Ma ajuta enorm si mi-a facut inceputul mult mai usor la studio. Recunosc ca m-am gandit mult daca sa vin la interviu ca nu stiamd aca treaba asta cu videochatul in Iasi e pentru mine. Ma bucur mult ca mi-a dat atat de multa incredere. Pupici!

  Multumim mult Oana pentru aprecieri! Sigur stie Simona despre parerea ta pozitiva.

 • Eu va multumesc. Pot sa zic ca Simona a devenit prietena mea si ma bazez in fiecare zi pe ea 🌼🌼🌼🌼🌼

 • Imi plac filmuletele alea de la voi. Pare simpatic. Nu stiu de ce dar ma asteptam ca un studio de videochat sa fie altfel. Arata simparic cu un stil asa mai jucaus.

 • apreciez ca mi-ati explicat cum e cu banii si cu actele. eu aveam asa un fel de retinere cu privire la partea legala ca nu imi doream nici la negru dar nici sa nu afle cumva familia ca fac videochat in Iasi. am inteles ca e si legal si din tipul asta de acte nu reiese ca sunt model. asa mi se pare un job la care pot lucra. astea erau gandurile mele. va anunt cand iau o hotarare definitiva.

 • Nici o grija fata cu actele si cu impozite sau ce obligatii mai sunt. E normal sa platesti impozite daca vrei sa lucrezi linistita. Eu habar n-am avut de partea asta pana cand m-am angajat. La Lucky Studio era acum cativa ani o doamna Maria, care se ocupa de partea asta de consiliere pe parte de legalitate si mi-a explicat ca e simplu si ca ma ajuta ea. Sunt sigura ca si acum au pe cineva care face acelasi lucru. Pana m-am mutat la Cluj cu sotul mi-a fost foarte bine. Eu mi-am facut bani pentru mine si familie si chiar recomand jobul de model.

 • 66% pentru castiguri mai mari mi se pare enorm. Nu inteleg cum de dato procentele astea. La inceput am crezut ca nu e adevarat ca multe studiouri zic asa ca iti dau si pe urma de fapt sunt nu stiu ce conditii. Chiar am sunat la telefonul asta de inetrviuri si mi s-a spus ca defapt asa e. Mi se pare super tare sincer...

 • E frumos ca mai sunt studiouri unde modelele sunt respectate. Eu am avut experiente acum vreo 6-7 ani cu niste studiouri de te durea mintea. Mi-am luat si etapa la bani si avansuri tampite de la patroni. Nu mi-a mai trebuit videochat in Iasi. Daca as avea acum din nou 27-28 de ani, m-as angaja iarasi model. dar asta e , fiecare la timpul sau se descurca asa cum poate si are noroc sau ghinion. Bine ca macar pentru altele e mai bine, parerea mea.

 • 🌹🌹🌹 Aprecierile mele sincere pentru toate fetele care fac videochat in Iasi indiferent de studio. Am fost si eu model si stiu cum e. M-am mutat in Coventry cu familia mea dupa 4 ani ca model. Jobul asta e special si multe fete care imi erau colege mi-au devenit si prietene si mai tinem legatura. Pe aici nu se prea stie despre jobul asta si nu vad studiouri pe nicaieri. Cred ca si englezii tot la fetele din Romania se uita, ca suntem mai frumoase oricum 😂

 • Si eu m-am gandit sa plec in Anglia cand am vazut ca pe acasa nu prea ma pot descurca. Daca erau studiourile pe atunci cum sunt azi nu mi-ar fi treuct prin cap sa plec. Atunci n-am putut nici cu plecatul dar m-am descurcat ca mi-a lasat bunica un apartament si l-am vandut. Mult succes oricui incearca sa se descurce cum poate.

 • Da, Hellena, asa este. Eu am noroc de sot si familie buna ca sunt merue langa bine. Alte fete nu zic unde lucreaza dar sotul meu a stiut din prima si m-a sustinut. Am avut noroc ca nu au aparut niciodata discutii si gelozii de tot felul cum mai patesc alte fete. Asta ajuta mult si le sfatuiesc pe toate fetele din videochat din Iasi sa isi caute si ele barbati buni care le sustin.

 • Cred eu ca e si noroc sa gasesti pe cine trebuie. Daca se intampla sa dai de un baiat bun e bine si iti poarta noroc in tot ce faci. Am auzit si eu de iubiti gelosi care faceau scandal si le luau banii fetelor cand incasau de la studio. Eu nu am inteles niciodata de ce stateau cu animalele alea. Ma rog fiecare stie ce are acasa.

 • parerea mea e ca le e greu sa stea singure. Si prietena mea a trecut prin asta. Bine ca a scapat acuma dar cat a fost cu cineva intr-o relatie abuziva era aiurea de tot. Am stat pe capul ei sa o conving sa se desparta ca ea castiga bine si n-avea de ce sa ii dea aluia bani. Faza e ca uneori aveam senzatia ca eu cad la mijloc si imi venea s anu mai zic nimic.

 • Stiu ce zici 😁 Cred totusi ca e de datoria ta daca esti prietena cu cineva sa intervii si sa-i zici de mai multe ori. Chiar daca exista riscul asta sa cazi la mijloc tot e bine sa zici.

 • Ah, ce bine-mi pare ca am prins discutia asta! Prietena mea a pierdut cateva mii de dolari ca-i tot cerea bani cand ajungea acasa. O punea sa-i arate si ce semna la casierie la studio ca sa ii ia banii. A scapat de el pana la urma si chiar daca a ramas pierduta de banii aia macar e libera si a scapat de nebun. Banii se fac inapoi , dar macar are liniste si castiga acum pentru ea, nu pentru altul sa-i jaoce ala la pacanele.

 • Poate si asta cu pacanelele e un semn de NO, thank you! Fraierii se duc la pacanele pe banii altora. Ca femeie cred ca fiecare ar putea sa fie mai selectiva mai ales daca are un job din care castiga bine si n-are nevoie de sugative din astea de cartier.

 • Total de acord. Unele persoane au insa probabil nevoie sa treaca macar o data printr-o situatie dina sta ca sa scoata capul la lumina si sa se respecte mai mult. Bine ca mai sunt prietenele si celelalte fete de la studio care-i tot spuneau sa aleaga libertatea.

 • Buna fetele, daca va intereseaza un barbat adevarat, ma ofer sa va ofer o relatie frumoasa. Sunt un baiat atent si am masina. Lasati aici emsaj si ne combinam.

 • Ia uite-l mai! 😃 Tocmai ce vorbeam de astia si a mai aparut unul. Pleaca frate la munca si ia si tu un salariu, lasa fetele de la videochatc a nu-s de nasul tau! Fit, auzi! ma lasi......

 • Ce prapadit. Toti saracii viseaza sa puna mana pe o fata de la chat sa ne pape banii. Ospatar ce are? Hai, fuguta la spalat vasele ca vine factura la telefon, daca ai macar telefon, saracule!

 • Lasati-l fetelor ca incearca si el. Macar asta e politicos. Ce va bateti mintea cu ele? Mai bine va vedeti de treaba voastra si il ignorati. Ignorarea e cea mai buna metoda sa scapi de indivizi de genul asta.

 • usurel fetele ca n-am vrut sa supar pe nimeni! Va las in pace daca v-am deranjat.

 • Pai lasa-ne o data si du-te de unde ai venit. Fa-ti cont pe Tinder daca vrei sa agati nu enerva lumea pe siteuri unde n-ai tu treaba!

 • 😂 Buna asta cu Tinderul! Ma distrez cand intru acolo si vad lume disperata sa gaseasca fete care fac videochat in Iasi. Toti spera sa le dai si lor un pic de atentie ca sa se bage pe urma in seama. Eu mi-am facut cont doar sa rad de ei.

 • Am vazut c amulte studiouri de videochat din Iasi spun despre ele ca sunt cele mai bune. As lansa o provocare tuturor care au fost sau sunt modele ca m-ar interesa parerea lor. Deci: ce intelegeti voi prin "cel mai bun studio de videochat din Ias"?. Ma intereseaza mai putin nume de studiouri cat sa vad ce apreciati voi la studiouri. Sper ca m-am facut inteleasa.

 • Cel putin eu cand ma gandesc la cel mai bun studio de videochat din Iasi e unde as putea, sau ma rog, as crede eu ca as putea castiga cei mai multi bani. Cam asa zic eu ca ar fi. Oricum buna intrebarea. Mi-au aparut si mie reclame la studiouri de care n-am auzit si ziceau ca sunt cele mai tari.

 • M-ar interesa mai multe detalii daca s-ar putea. Adica uite, daca tot e pagina asta de la Lucky Studio, ce are Lucky Studio mai tare ca alte studiouri ca sa poata spune ca e cel mai bun studio de videochat din Iasi?

 • dupa parerea mea, cineva de la Lucky Studio poate sa spuna singura ce au ei mai bun. Am vazut pe aici ca se vorbea despre bani. Eu as zice sa fie corect studioul si sa ofere conditii bune. De exemplu eu n-as putea lucra cu un trainer barbat. Am vazut ca unele studiouri de videochat din Iasi lucreaza numai cu barbati. Nu vreau sa stau toata ziua cu unul care se uita la mine ma intelegeti? Pentru mine deja ala nu poate fi o optiune pentru mine. La fel si daca as lua teapa la bani pe undeva ca mai sunt patroni din aia ciudati prin videochat in Iasi si ar fi bine sa te feresti de ei.

 • Depinde de ce-ti da studioul. Eu sunt intotdeauna la procentele reale si la conditiile de lucru. Daca imi da studioul comisioane mai bune si servicii in plus atunci merita sa ma angajez acolo. Daca nu, nu. E foarte simplu. Si caut pe Google sa vad reputatia studioului. Adica sa nu fie scandaluri sau din astea.

 • 😁 Se cam stie care sunt studiourile bune. 😁 De obicei sunt cele mai mari ca isi permit sa amenajeze ca lumea camerele si sa aiba trainere care sa se ocupe de tine. 😁

 • Pentru mine Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi. Intr-adevar, n-am mai lucrat in alte locuri dar zic asta pentru ca fetele de aici m-au ajutat si ma ajuta mult. M-am simtit bine din primul moment si chiar pot sa recomand si altor fete.

 • Cel mai bun studio de videochat din Iasi....da.....aceeasi poveste. Fiecare spune ca este cel mai bun. Ce-ati vrea acum, sa spuna altceva? Lucky Studio stiu ca macar e cel mai cunoscut. Daca o fi si cel mai bun habar n-am de unde sa stiu, ca n-am lcurat la toate studiourile ca sa vad fiecare cum este. E si cel mai mare din Iasi si e normal sa se prezinte cum ca e si cel mai bun. Intrebati si modelele care lucreaza la Lucky si alte modele de la alte studiouri. Din ce stiu eu Lucky Studio chiar e cel mai bun, dar tot e bine s aintrebi tot timpul.

 • Nu prea stiu de alte studiouri ce si cum dar la Lucky am primit ce mi s-a spus si atmosfera chiar e misto. Plus comisioanele...care nu se compara cu altele, parerea mea.

 • In opinia mea conetaza doar parerea fetelor. Modelele stiu mai bine unde este ok pentru ele. Un model care se duce la un studio si evde ca ii este bine si ca mai si castiga multi bani o sa recomande mai departe indiferent daca primeste bonus sau nu. Asta e parerea mea.

 • si eu sunt de acord. modelele se duc la bine nu la rau. acum 10 ani erau vreo 2 studiouri de videochat in Iasi cunoscute care pe urma au disparut. sau mi se pare ca unul mai este dar nu se mai duce nimeni acolo. ca tratau rau fetele si le tepuiau la bani si s-a dus vestea si nu a mai vrut nimeni sa lucreze acolo.

 • Cred ca stiu Leona despre ce vorbesti. E de ajuns sa cauti pe net despre videochat Iasi scandal si se vede ce era atunci. Intre timp s-au schimbat lucrurile si e alta treaba. Mi se pare ca acum e cea mai buna perioada pentru a face videochat in Iasi. Cel putin asta e parerea mea.

 • asa este. acum studiourile sau cel putin unele dintre ele sunt legale si dau banii corect. sunt si studiourile astea doar cu femei care cred ca ajuta mult pe partea de incredere. eu nu m-as duce la un studio unde trainerul e barbat de exemplu.

 • Clar asta cu admini barbati. Eu am ametit cand am auzit ca la niste studiouri chiar e regula sa fie numai barbati. Pai ce cuvant mai am eu acolo sau cum ma inteleg aia ca sunt pe stop si ca nu pot o zi sa fac chat? Complet aiurea mi se pare. Nu stiu cine e fraiera sau poate sa se duca acolo. Ma rog, fiecare cu ce-i trece prin cap. Cred ca alea nu se uita pe net sau nu intreaba daca sunt variante mai bune pentru ele. Eu asa cred.

 • Relax, fetele ❤️ Intr-un an maxim cred ca se mai aeriseste treaba prin videochatul din Iasi. Eu asa cred. Si cu tepele date la bani si cu patronii aia care baga numai barbati admini. Fetele incep sa fie mai destepte si sa se orienteze. ❤️Studiourile alea tip puscarie dispar in cateva luni. Ascultati-ma pe mine!

 • de-ar fi asa. eu nu mai suport minciunile alea ca vai ce bine e. si contractele alea dubioase pe care te pun sa le semnezi ca s ate bagi sclava 5 ani la studio. mama, oare nimeni nu citeste cu atentie chestiile alea? cred ca stiti la ce ma refer. chiar nimeni nu ii controleaza pe aia? vin asa in Iasi si deschid studio ca vai uite ce va promit si dupa aia te trezesti cu porcariile alea... eu era cat pe ce sa cad in plasa. noroc ca m-am prins la timp.

 • Buna ziua la toata lumea! Cine vrea sa programeze excursii in Antalia si Grecia va rog sa ma contactati. Ma ocup de booking pt. transport, transfer de la aeroport, cazare si teste anti-covid. De ja sunt disponibile din Mai excursii. Multumesc si scuze de deranj. Stefan Ciocalzean.

 • prietene, lasa-ne cu turul tau in Grecia ca e pandemie inca. vezi-ti de treaba ta. ma amuz ca toata lumea incearca sa vanda ceva. cum te simt ca esti model de videochat gata, sare pe tine sa-ti ia banii cu toate prostiile. de parca n-ar fi deja 50 de agentii de tursim in orasul asta!!!

 • :))))))) Ei na, incearca si el saracul. Castiga si el 2 lei din comision. Bine ca nu ajunge numarul tau la agenti de imobiliare sau asigurari. Numarul meu de telefon cred ca a fost pasat de la unul la altul ca ma sunau zilnic sa-mi vanda apartamente, teren de casa, asigurari toate prostiile. Ma gandeam sa mi-l schimb ca sa scap de ei :))))))))))

  foarte tare

 • Imi palce ca se discuta deschis aici despre orice. Am gasit din intamplare locul asta de comentarii. Mi se pare cam la fel cu ce se discuta pe forumvideochat.com. Mi se par utile parerile fetelor ca rareori gasesc ceva util despre domeniu.

 • you are welcome, J! stiu ca am intrat si eu mai demult pe forumvideochat.com. e misto ca acolo se baga multe modele cu experienta care stiu ce vorbesc. chiar mai aflu si eu noutati ca nici eu nu le stiu pe toate.

 • Mie mi-a placut la Heylux cum arata. Doar ca e un pic cam luxos pentru mine din pozele pe care le-am vazut. la Lucky Studio e mai pentru fetele obisnuite ca sa zic asa. Imi dau mai multa incredere camerele astea care se vad in filme.

 • Din ce stiam eu Lucky Studio e studio certificat Jasmin. Asa e? Acum vad ca lucrati si prin tehnica multi-site. Sunt corecte ambele informatii?

 • Buna, Joanna! 😁😁😁😁😁Da, Lucky Studio e ceritifcat LiveJasmin. Ina celasi timp, colaboram cu peste alte 10 alte site-uri de videochat, cum ar fi: Flirt4Free, Adult Work, Streamate, Chaturbate, Stripchat, Bonga etc. Multumim pentru interesul tau! 😁😁😁😁😁😁

 • Asta voiam sa stiu. Multumesc. Cu multi-site e mai simplu. Am lucrat si pe Jasmin dar acum e mai avantajos sa combin cu altceva, tot cu un site cat de cta premium. Daca isi revin site-urile ca inainte de pandemie poate ma intorc si eu exclusivista Jasmin. Sau daca da site-ul ceva in plus ca exclusivista desigur. Pana s eintampla insa asta, daca se intampla, pe multi-site e mai avantajos.

 • Bine punctat, Joanna. Fix la asta ma gandeam si eu. Am treuct de la LiveJasmin la combinatie cu Flirtul si XLOve-ul. XLove nu prea mi-ar mers si m-am dus pe Streamate. Acolo emrge mai greu la inceput dar pe urma se urnesc lucrurile si acum imi merge constant. M-am oprit la 3 siteuri ca si asa devine mai greu sa ma concentrez si daca ma duc la 4-5 pe urma imi bat joc de ocnturi si nu vreau asta.

 • Recomandarea mea daca imi permiti e sa lucrezi doar pe site-uri premium sau doar pe site-uri free. Daca incerci sa faci bani si pe Jasmin si pe Chaturbate iese aiurea rau ca-ti iei bann pe Jasmin imediat.

 • Stiu ce spui si mi-am luat-o deja. Chiar de 2 ori! Am renuntat la free ca oricum incercasem numai vreo 2 perioade dupa care m-am lasat. Tot pe premium e mai bine ca-s si mai de calitate membrii orice s-ar spune ca-s toti la fel. Pe premium e pur si simplu mai bine.

 • Daca imi permiteti sa intervin, exact asta procedam si noi: maximum 3 site-uri de premium sau freechat. Ca modelele de la Lucky Studio sa isi pastreze focusul si sa creasca in mod constant conturile. Asa evitam si problemele cu Jasmin. Flirt sau AdultWork sunt perfect compatibile cu Jasmin daca stii cum sa procedezi. Multumesc! 😍😍😍

 • Vin si multe fete din Moldova la videochat in Iasi. E mai greu aucm cu munca in Italia si Anglia. Eu sunt din Balti si stiu vreo 4-5 fete care fac videochat in Romania. 3 lucrreaza in Iasi.

 • Acuma ca e mai usor cu cetatenia se poate lucra. In Moldova e greu cu videochatul ca lumea e inchisa la minte. Daca afla mama sau bunica nu mai am ce cauta pe acasa. Nu stiu cand o sa se schimbe si la noi lumea. Pana atunci si eu si toata luema ne descurcam cum putem.

 • Bine ca puteti veni incoace sa munciti. Acum vreo cativa ani nu prea se putea. Am fost si eu la Chisinau recent si mi s-a parut simpatic. Intr-adevar lumea e mai diferita asa dar de treaba. Credeam ca la Iasi e maximum cu religia dar pe acolo am vazut oameni si mai si. Cred ca de acolo se trage si atitudinea asta aiurea fata de videochat prin Republica Moldova.

 • Buna ziua! Ma bucur ca sunt tot mai multe fete din Republica Moldova interesate sa vina sa lucreze in videochat in Iasi. La Lucky Studio avem tot timpul cel putin 3 modele de peste Prut si ne place sa colaboram cu ele. Intotdeauna am fost deschise fata de colaborari cu toata lumea care vrea sa castige bine, indiferent de unde vine. Multumim!

 • Multumesc si eu. Bun asa eu mai intreb pe iarecine cam cum le merge. Tinem aproape de fiecare data cand pleaca cineva cunoscut la lucru ca poate ajung si eu acolo. In Romania multa lume invata sau lucreaza pe unde se poate.

 • Salutare Lucky Studio! Am inteles ca lucrati si cu Flirt4Free. SIte ul asta are si sectiune de baieti cam cea mai buna din toate celelalte site uri si va intreb daca acceptati colaborari cu baieti. Am mai lucrat independent dar de acasa nu prea merge. Caut un studio mare care sa lucreze pe Flirt cu baieti daca se poate. Pot incepe colaborarea iemdiat daca aveti posibilitatea si voi. Zi buna si respect.

 • Buna ziua, Dorin! Ne pare rau, Lucky Studio e un studio de videochat din Iasi 100% feminin. N-am lucrat cu baieti niciodata si nici n-avem in plan asa ceva. Intr-adevar, colaboram de mult timp si cu succes cu Flirt4Free, dar doar cu femei. Asta e politica noastra si e precizata si pe luckystudio.ro. Multumim pentru interes si mult succes! 😇😇😇😇😇😇😇😇😇

 • si mie imi pare rau. O sa mai caut atunci. Multumesc oricum pentru raspuns.

 • Lucky Studio e studioul ala de videochat care isi facea reclama acum ceva vreme cu masinutele alea roz Mini? L-eam vazut peste tot prin oras si pe urma au disparut dupa ce s-au agitat nu stiu care autoritate. 🚗 🚗 Foarte simpatice masinutele, erau ca niste bombonele. Personal n-am nicio treaba cu videochatul in Iasi doar imi placeau masinile. Parca imi venea sa zambesc de fiecare data cand treceam pe langa ele. Tin minte sia cumc a erau roz si cu acoperisul alb. Umblau mereu cate doua si scria de nu stiu ce castiguri pe portiere. Cute 🚗

 • 😁😁Multumim si noi Oana ca tii minte masinile Mini de la Lucky Studio. Chiar ne bucura faptul ca-ti aduci aminte cu placere de ele. Si noua ne-au placut foarte mult. Modelele erau innebunite dupa ele si voiau sa se plimbe tot timpul dupa program. 😁😁

 • Ce apreciez eu la un studio de videochat si ce as reocmanda si altor fete care sa zic ca se apuca maine sa fie modele: 1. sa fie sigure ca procentele sunt pe bune si nu e vrajeala pe gura la angajare 2. sa fie sigure ca nu semenaza contracte de munca aiurea care le tin legate de studioul ala pe ani de zile. Eu as lua in locul vostru contractul acasa si l-as citit 3-4 zile sa fiu sigura ca nu-s prostii acolo 3. as evita patronii dubiosi. Ca te mai uiti si la fatza omului 4. m-as uita la ce mi se da pe langa procent si la cate amenzi sunt. Ca un studio poate sa-ti promita marea cu sarea si apoi cum m-am trezit eu, imi taie tura daca intarziam 5 minute la camera. Jaf pe fatza!!!!

 • Foarte utile lucrurile astea. De asa ceva nu prea vorbeste nimeni. Numai pe forumuri se mai discuta. Era cat pe ce sa ma angajez si eu ca model de videochat in Iasi la un studio care credeam ca e spalatel asa. Ca mi-a aparut reclama pe Facebook si mi se parea atractiv cu mii de dolari la angajare ce mi se promitea acolo. Si pe urma nu stiam cum sa plec mai repede de acolo.

 • 😁😁Da, stiu ce vorbiti, fetele. Din pacate, mai sunt studiouri de videochat din Iasi care practica lucrurile astea. Dar nu peste tot e la fel,a sta vreau sa stiti. La Lucky Studio e transparent tot si aveti libertatea sa decideti oricand ce sa faceti pe baza unor informatii reale. Ne pare rau ca ati treuct prin astfel de exeperiente...😇😇😇😇😇😇😇

 • Poate am sa dau inca o sansa acestui domeniu dar ma mai gandesc. Dupa ce mi s-a intamplat acolo am asa o retinere. Fara sa mi-o luati in nume de rau sper. De asta si ma uit pe site-urile altor studiouri de videochat din Iasi, cum e Lucky Studio de exemplu.

 • Cory, din nou imi pare rau ca ai patit asa ceva in alta parte. oricand vrei sa discutam despre o experienta noua si pozitiva, te invit cu drag sa ne cunoastem la Lucky Studio!

 • Multumesc pentru invitatie, o sa ma gandesc la asta si o sa va spun daca ma decid in eprioada urmatoare.

 • Mult succes tuturor fetelor si multumiri din suflet trainerelor de la Lucky Studio. Sunteti cele mai bune trainere ever. M-ati ajutat si m-ati sprijinit mai mult decat as fi crezut. Va respect si tin mult de tot la voi!

  Multumim tare, tare mult pentru aprecierile tale! 😁😁 O sa le transmit colegelor de la Departamentul Training. Sigur se vor bucura! 😁😁

 • De un fotograf profesionist aveti nevoie? Am experienta in domeniu si sunt flexibil ca ore de lucru. garantez seriozitate si ne putem intelege la garantii daca aveti nevoie. Ms!

 • Buna seara, Marius! Ne pare rau, dar Lucky Studio are o echipa 100% feminina. Te cred ca ai mai lucrat in videochat in Iasi cu alte studiouri. Noi tinem mult la intimitatea modelelor noastre si ne dorim sa oclaboram doar cu femei. Sper ca ne intelegi ca nu e nimic personal. Doar asa e politica naostra- sa angajam sau sa colaboram doar femei. Multumim pentru intelegere si mult succes!

 • Toata lumea care are treaba cu videochatul in Iasi stie ca la Lucky Studio e exclusiv feminin ca scrie si aici pe site. De ce tot incearca oamenii astia? Sau incearca si ei sa faca un ban cum pot ca na e greu acum cu pandemia.

 • Da, hai sa fim mai intelegatoare Cory, ca pana la urma a fost o solicitare politicoasa.😍😍😍😍 Sa-i uram succes lui Marius in ce face. 😍😍😍😍

 • De cand cu pandemia am prietene care si-au pierdut locul de munca si o duc greu cu banii. Cand mi-a zis una dintre ele ca vrea sa se faca model de videochat am zis ca glumeste. Pe urma mi-a zis ca ar face peste 1000 de euro pe luna daca se tine si poate sa creasca si mai mult de atat. Cred ca este model de videochat la Lucky Studio acum desi nu vrea sa-mi spuna exact studioul la care s-a angajat. cert e ca nu se mai plange de bani acum si incearca sa ma convinga si pe mine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • Buna, Dorinna! E posibil sa lucreze la noi, dar daca ea nu ti-a spus inca unde e model, o s-o las asa cum vrea ea. 1000 de euro fac modele la inceput, cel putin la Lucky Studio, ca sa vorbesc de noi. Pe urma poate urca in incasari progresiv la 2.000-3.000 de euro si chiar mai sus. Depinde cat timp si energie investeste in ce face.

 • Wow ce de bani . Chiar n-as fi banuit ca poate castiga atat. Credeam ca e mai mult reclama si face si ea in realitate 400-500 de euro acolo.

 • Ha, ha! La banii aia sincer nu prea merita sa faci videochat in Iasi. Sumele alea se castiga la sudiourile mici unde e dezorganizare si nu se ocupa nimeni de modele. La Lucky Studio castigi rapid undeva la 1000-15000 euro in primele tale luni de videochat in Iasi. Daca ne faci o vizita iti putem arata platforma noastra software cu castigurile fetelor. Fireste c an-o sa-ti aratam si numele lor ci doar castigurile, ca sa te convingi. 😇😇😇

 • 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺Multi ani si o primavara minunata tuturor femeilor din Iasi! Sa ne emarga bine si sa avem succes in tot ce facem! 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Jasmin logo