Cel mai bun studio de videochat Lucky Studio

Ești liberă să faci bani!

Cel mai bun studio de videochat din iași

Despre studioul de videochat lucky studio din iași

1. Află avantajele tale la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Lucky Studio îți oferă cel mai avantajos pachet de servicii din videochat Iași. Spre deosebire de alte studiouri, la Lucky Studio îți asigurăm condiții excelente pentru a crește în încasări. De aceea fetele ne apreciază și știu că suntem cel mai bun studio de videochat din Iași.

Top 10 avantaje ca model de videochat în Iași la Lucky Studio:

 1. Câștigi mulți bani în primele 2 luni de videochat la Lucky Studio prin comisionul de 80%. Banii îți sunt plătiți la zi.
 2. Ai cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași
 3. Te bucuri de bani imediat după angajare în videochat Iași
 4. Lucrezi la un studio de videochat legal
 5. Ai transportul asigurat de acasă la Lucky Studio și invers
 6. Primești training personalizat în videochat Iași
 7. Ești ajutată de o echipă 100% feminină
 8. Beneficiezi de împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenții estetice
 9. Ești acceptată la angajare în videochat Iași fără CV sau probă practică
 10. Lucrezi prin tehnica multi-site

Angajează-te la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Lucky Studio îți oferă cel mai bun job din videochat în Iași. Suntem dedicate 100% acestui job și chiar ne place ceea ce facem. Mai ales când vedem că și tu ai rezultate. Suntem deschise și energice. Te ascultăm oricând ai ceva de spus. Te respectăm și te înțelegem ca femeie, pentru că și noi suntem femei. Spiritul ăsta a făcut din Lucky Studio cel mai bun studio de videochat din Iași. Avem mai multe camere ca oricare alt studio. Zeci de modele vin la angajare în videochat Iași la noi. La Lucky Studio ne place să spunem că lucrăm în videochat ca să ne schimbăm viața în bine. Facem tot posibilul să câștigi foarte bine. Adică să te vedem cum pleci acasă cu multe mii de dolari pe lună. Din acest moment, totul devine posibil pentru tine. Adică poți să-ți cumperi un apartament, poate o mașină , să vezi țări frumoase. La fel, îți permiți să investești mai mult în imaginea ta. Trainerele de la Lucky Studio îți explică exact cum să faci asta, ca să te placă și mai mult admiratorii tăi.

Și tu poți să ai succes prin angajare în videochat Iași la Lucky Studio! În plus, ai un job relaxant, într-un mediu plăcut și prietenos. Fetele sunt zâmbitoare, gata să-ți dea oricând un sfat, dacă ai nevoie. Fiecare colegă respectă discreția, un lucru de bază la Lucky Studio. Organizăm tot timpul evenimente cu experte în psihologie, în comunicare și dezvoltare personală. Ca să înveți lucruri noi și utile. Atât pentru jobul tău ca model în videochat Iași, cât și pentru viața privată. Toate avantajele astea sunt gratuite pentru tine. Vii la un program flexibil, care îți permite să ai timp și pentru distracție. Facem toate lucrurile astea pentru tine pentru că meriți. La Lucky Studio ne respectăm statutul de cel mai bun studio de videochat din Iași. Suntem cea mai mare companie din domeniul ăsta și vom rămâne așa mereu. Te invităm și pe tine la angajare în videochat Iași la Lucky Studio!

2. Top 3 cele mai bune studiouri de videochat din Iași

Află și tu care sunt cele mai bune 3 studiouri de videochat din Iași! Sunt studiourile unde merită să te angajezi. Ca să câștigi cei mai mulți bani și să beneficiezi de cât mai multe servicii gratuite. Seriozitatea și legalitatea contează și ele mult. Plus corectitudinea și felul în care ești respectată la job.

Toate lucrurile astea te ajută mult la angajare în videochat Iași. Din fericire, sunt câteva studiouri în videochat Iași care merită alegerea ta. Depinde doar de tine să decizi unde să lucrezi. Cele mai multe fete care sunt model de videochat în Iași optează pentru Lucky Studio.

De ce? Pentru că avem cea mai bună ofertă pentru fete. Hai să vezi însă topul în care apare cel mai bun studio de videochat din Iași:

Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iași

Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași de peste 10 ani. La noi se câștigă cel mai bine din domeniu. Plus că ai un pachet unic de servicii gratuite. Suntem un studio de videochat din Iași format doar din femei și suntem recunoscute pentru seriozitate. Corectitudinea și respectul sunt esențiale în tot ce facem. De asta, la angajare în videochat Iași, preferăm modele serioase, cu mult bun simț. La Lucky Studio îți oferim cel mai bun training din videochat Iași. Cele 14 colege trainere sunt specializate în străinătate și te ajută să crești continuu. La fel cum cresc zecile de modele care se bucură de succes în videochat Iași la Lucky Studio.

Heylux – cel mai elegant studio de videochat din Iași

Pe lângă Lucky Studio, Heylux e studioul de videochat din Iași preferat de cele mai multe fete. Heylux e un studio de videochat mai nou, cu un decor superb. Modelele care preferă eleganța aleg Heylux pentru a se bucura de strălucire. Și la Heylux poți câștiga foarte mulți bani. Corectitudinea și respectul sunt la cel mai înalt nivel. Poți primi cazare gratuită în Iași, dacă dovedești că ești un model de videochat serios și ambițios. Totodată, Heylux își merită prestigiul ca studio de videochat din Iași premium și prin transportul gratuit. Primești bani de taxi ca să vii la Heylux odihnită și cu chef de lucru.

Preziosa – cel mai discret studio de videochat din Iași

Preziosa e cel mai nou studio de videochat din Iași care merită să intre în top. E un studio mai mic, dar foarte discret. În felul ăsta, câștigi bani într-un mediu plăcut, lipsită de stres. Preziosa e un studio de videochat din Iași care ajută mămicile. Echipa feminină de la Preziosa se ocupă să găsească soluții avantajoase ca să poți lucra și să te ocupi și de copilașul tău. Preziosa e un studio de videochat legal, așa că lucrezi liniștită. Primești toți banii la timp, în mod transparent. Trainerele tale te ajută și cu planurile de viitor. Orice ți-ai dori poți realiza cu sprijinul echipei Preziosa.

Despre studioul de videochat Lucky Studio din Iași

Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași din 2008. Compania a fost înființată de o femeie va fi un studio de videochat 100% feminin întotdeauna. Încă de la crearea sa, Lucky Studio e cel mai profitabil loc de muncă pentru modele. Toate fetele din oraș știu că la Lucky Studio se câștigă cel mai bine din videochat Iași. Condițiile de lucru sunt excelente și aici poți să te bucuri din plin de succesul tău. Avem foarte multe modele care își schimbă aici viața în bine. La fel poți face și tu ca model de videochat în Iași. Imediat cum vii să vezi studioul îți dai seama că locul tău e aici.

Lucky Studio e studioul de videochat din Iași cu mari premii internaționale în domeniu. Am câștigat numeroase competiții de prestigiu și ne bucurăm de aprecierea partenerilor externi. În plus, am oferit pentru prima dată servicii unice în videochat Iași. Lucky Studio a oferit în premieră modelelor transport gratuit și participări la traininguri în străinătate. Pentru ca tu să primești cea mai bună asistență tehnică la Lucky Studio. Așa reușesc colegele de la noi să câștige tot mai mulți bani. La fel te vor ajuta și pe tine să devii o campioană a încasărilor în videochat Iași.

Pentru viitor, Lucky Studio își propune să continue investițiile în calitate. Facem camerele tot mai frumoase, cumpărăm echipamente noi, pentru ca tu să te simți apreciată la cel mai bun studio de videochat din Iași. De asemenea, ne asigurăm că-ți asigurăm cele mai bune servicii. Asta înseamnă make-up profesionist gratuit, lecții de engleză și franceză gratuite, training de cea mai înaltă calitate. Fetele de la Lucky Studio lucrează pe cel mai mare site din lume. Astfel, ca model de videochat în Iași, beneficiezi de trafic constant, membri cu mari posibilități financiare. Asta înseamnă o mulțime de bani pentru tine.

Galerie foto/video cu studioul de videochat Lucky Studio Iași

Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași și datorită amenajărilor extraordinare. Tot ce te înconjoară, de la camere, săli de ședințe, băi, este decorat cu multă grijă. Vezi asta din prima clipă în care ne vizitezi sediul. Îți plac fotografiile și filmele cu camerele Lucky Studio? Poți alege să lucrezi în cea care îți place mai mult. Ca o premieră în videochat Iași, Lucky Studio îți oferă chiar un serviciu de personalizare a camerei tale. Ce înseamnă asta? Dacă ne dovedești că ești un model de videochat în Iași serios, te premiem cu amenajări pe gustul tău. Te poți uita la fotografii sau filme cu camere de hotel de lux, să te inspiri de acolo. Iar Lucky Studio se ocupă să aducă acele elemente frumoase de decor și în camera ta. Alege chiar acum în ce cameră de la Lucky Studio vrei să lucrezi!


9 Comentarii


 • Pentru mine chiar sunteti cel mai bun studio de videochat din iasi. Intotdeauna o sa fiu recunoscatoare pentru ce au facut Oana, Mihaela si Simona pentru mine. Respect!

 • pana sa apara heylux stiam doar de lucky studio. tin minte cand au aparut reclamele alea roz la mol si prin oras. mi se parea simpatic , ca in america cu reclamele alea indraznete la industria adulta chiar aici in iasi unde toata lumea e asa conservatoare

 • Pana la urma cel mai bun studio de videochat inseamna de fapt unde castigi tu cei mai multi bani. Sigur ca mai depinde si de ce da studioul ca procent din incasari si restul. Stiu fete care au facut bani la studiouri mici si altele care au facut bani la studiouri mai mari. Normal ca studiourile mari ca voi vin cu avantaje ca va permiteti sa dati mai mult modelelor dar cateodata faci bani si la studiouri mai mici. Depinde, parerea mea.

  Asa e , Coco. La Lucky Studio sustinem libertatea de alegere a modelelor. Noi venim cu cele mai mari comisioane si cele mai bune conditii din iasi dupa parerea naostra. Te invitam sa alegi cum crezi ca e mai bine pentru tine, ce te avantajeaza mai mult. Oricand iti stam la dispozitie cu detalii, ce informatii vrei despre noi si de ce credemc a merita din plin sa lucrezi impreuna cu noi. Cu mare drag iti multumim pentru mesaj!

 • Nu toate studiourile de videochat sunt la fel. Am studiat problema si stiu ce zic. Sunt studiouri mari, studiouri mici, studiouri cu traineri, altele fara traineri, unele care platesc taxe, altele care platesc mai putin ca sa zic asa si altele care banuiesc ca nu platesc deloc. Astea expun modelele la controale , risca si lucreaza cu 3-4-5 modele care isi asuma si ele riscul sau habar n-au ce fac. Sunt multe persoane dubioase care fura modelele sau le fac avansuri si asa mai departe. Deci da , se poate sa faci bani ca model la studio mic dar cel mai probabil nu platesti taxe. Iar asta se cheama evaziune fiscala e ceva penalo. Modelele din studiourile de apartament sunt inconstiente ca fac asta. maine poimaine pot ajunge in duba politiei. De asta nu m-am apucat nici eu de videochat ca n-am vrut sa risc, ca n-aveam cums a fac studio mare sa-mi permit sa fiu competitiv.

 • Trainera pe care o ai e mai importanta ca orice parerea mea. La icneput si eu ma uitam numai la comision si la ce bani mai primeam de la studio. Pe urma am zis ca ma mut la alt studio ca aveau promotie adica procent mai mare pt cateva luni. Pe urma mi-am dat seama ca faceam mai putini bani cu tot cu procentul ala f mare. Ca n-aveam nici trainer nici machiaj, nici poze, nimic. Ca s anu mai zic ca dupa promotia aia as fi revenit la un procent normal cum ziceau ei care era mult mai mic ca aici. Asa am revenit mai repede si sunt de vreo 3 ani la Lucky Studio cu trainera mea Simona si acum stiu ce conteaza.

 • Frumos studioul. M-am uita la poze si la filme. Angajati si sub 18 ani daca mai am doar cateva luni pana la majorat? Pot sa iau aprobare sau ceva de la mama, ca ea e in Ital;ia si-mi poate da acord prin notar. Am vazut ca pe site zice ca doar cu 18 ani impliniti pot deveni model de videochat in Iasi. Puteti sa grabiti asta in vreun fel?

  Buna , Iulia! Din pacate, e nevoie sa astepti pana implinesti 18 ani. Asa spune legea in Romania si noi respectam legea asa cum este. Cand devii majora, poti chiar din prima zi sa vii la Lucky Studio si deja ne apucam de forme de angajare. N-o sa mai ai nevoie de nicio aprobare, poti sa alegi pentru tine. Deci cum faci 18 ani, da-ne, te rog un telefon si putem colabora. Nr. meu de la Lucky Studio e: 0742 286 286.

 • The best studio in Iasi and Romania. Thank you for your wonderful partnership!

 • Multumesc pentru ajutorul cu cazarea si restul. Sunteti cele mai bune. Peste asteptari pe cuvant!

 • Pentru mine a contat mult ajutorul cu actele ca ma descurc greu la lucruri din astea. Am mai incercat la studiouri care ori incercau sa ma convinga sa lucrez la negru, ori sa ma descurc singura. La Lucky Studio am primit si ajutor pe asta care pentru mine a contat mult. Ms de ajutor!
Jasmin logo