Angajare videochat iasi

Te angajezi în doar 3 paşi:

 

1.  Afli de Lucky Studio

Suntem prezenţi cu anunţuri de angajare în mall-urile și ziarele din Iași, pe Google, Facebook sau YouTube. La fel, poți afla de noi de la o prietenă care lucrează sau a lucrat la noi şi ne-a recomandat pentru că ştie cât de bine e să lucrezi la Lucky Studio.

2.  Îi dai un telefon Claudiei

Din momentul în care ai aflat de noi şi vrei să te angajezi în videochat, cel mai simplu este să-i dai un telefon colegei noastre Claudia, la nr. 0742.286.286. Ea îţi va răspunde cu amabilitate şi îţi va oferi orice fel de informaţii. În acelaşi timp, Claudia va stabili o întâlnire cu tine, la sediul Lucky Studio, pentru că tu să vezi cum arată sediul nostru şi care sunt condiţiile de lucru. Suntem sigure vei dori să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Important e să vii cu buletinul la tine, prin care să dovedeşti că ai 18 ani împliniţi şi să ne convingi că eşti o fată serioasă si ambițioasă.

3. Te angajezi la Lucky Studio

După ce ne vizitezi, te hotărăști ce variantă de angajare în videochat îţi doreşti. Din acel moment, te ajutăm pentru a avea forme legale de colaborare cu noi. Astfel, devii angajată în videochat şi începi să câştigi bani din prima zi în care vii la program. Iar prin ajutorul pe care îl primeşti de la trainerele noastre, te asigurăm că vei avea cel mai bun job din Iaşi!

Beneficiile angajării în videochat Iași la Lucky Studio

Lucky Studio îți garantează cel mai bun job în videochat Iași. Asta este misiunea noastră. Venim către tine cu un pachet unic de mari avantaje financiare, servicii gratuite și atmosferă extraordinară. Primești o ofertă net superioară oricărui alt studio de videochat din Iași. Gândită exact pentru tine. Ca tu să fii mulțumită, relaxată, împlinită. Hai să-ți explicăm în detaliu beneficiile angajării în videochat Iași la Lucky Studio:

1. Câștigi mai mulți bani 

 • Ai comision 80% la angajare. Lucky Studio îți dă un comision-record chiar de la angajare în videochat Iași. Primești 80% în primele luni de videochat în Iași ca semn de apreciere din partea noastră. Îți rezolvi toate problemele financiare și simți pentru prima dată cum să ai bani.
 • Ai cele mai mari comisioane. Lucky Studio îți garantează cel mai avantajos sistem din videochat Iași. Chiar te rugăm să-l compari cu ce îți promit alte studiouri. Îți dăm procente net superioare. Asta înseamnă că la Lucky Studio câștigi mai mult decât oriunde.
 • Primești bani de transport. Întotdeauna am asigurat transportul gratuit al modelelor noastre. Îți dăm în fiecare lună o sumă importantă de bani pentru drumul dus-întors între casa ta și Lucky Studio.
 • Poți obține împrumuturi pentru silicoane. Dacă vrei să-ți faci și tu implanturi de sâni sau alte operații estetice, poți apela cu încredere la noi. Lucky Studio îți poate oferi un împrumut cu dobândă zero, pe o perioadă lungă de timp. Așa îți realizezi visul de a arăta și mai bine. Plus că faci și mai mulți bani din noul tău look.
 • Te bucuri de cazare gratuită. Dacă ești din alt oraș, Lucky Studio îți garantează cazare gratuită în Iași. Locuiești fără grija chiriei timp de 2 luni. Poți sta și după aceea în cazare, cu o chirie minimă. În felul ăsta, beneficiezi din plin de angajarea în videochat Iași la Lucky Studio.

2. Primești servicii gratuite, unice

 • Training total. Lucky Studio te susține prin cea mai mare echipă de trainere din videochat Iași. 14 colege te învață tot ce ai nevoie pentru a avea succes ca model.
 • Make-up gratuit. Colegele noastre de la Departamentul Make-up Lucky Studio te machiază înaintea fiecărei ture de lucru. Folosesc produse de calitate și sunt foarte atente ca tu să arăți cât mai bine online. Mai ales că personalizează make-up-ul după dorințele tale.
 • Ai fotografii și filme profesionale. Și fetele noastre de la Departamentul Foto-Video te ajută mult. Îți fac materiale de prezentare superbe, ca să seduci cât mai mulți membri de pe site-uri.
 • Participi la cursuri de dezvoltare personală. Dacă îți dorești să fii mai senină, să uiți de stres, să depășești momentele mai dificile, poți veni la cursurile noastre. Invităm la studio cele mai bune specialiste din oraș pentru cursuri de dezvoltare personală. Te invităm și pe tine să participi. Gratuit, desigur.
 • Camere personalizate. Lucky Studio investește enorm în amenajări interioare de excepție. Mai mult, ținem cont de felul tău de a fi, de particularitățile tale. Deci, dacă ești blondă sau brunetă, adaptăm toate elementele de decor la personalitatea ta. Ca să lucrezi cu și mai multă plăcere. Și să poți face bani mai ușor, desigur.

3. Ești respectată ca femeie

 • Lucrezi la un studio 100% feminin. Lucky Studio e o companie unde lucrează doar femei. Multe dintre colegele noastre au fost și ele modele de videochat în Iași. Știu să te înțeleagă, să lucreze cu tine în ritmul tău.
 • Seriozitate deplină. Ne respectăm cuvântul de fiecare dată când stăm de vorbă. Chiar facem bine lucrurile care țin de noi. Facem tot ce ne stă în putință ca să te ajutăm. Și simți din plin dedicația noastră.
 • Transparență totală. Îți primești banii integral, la timp. Poți să-ți verifici tot timpul nivelul încasărilor într-o platformă software dedicată. Știi tot timpul că suntem corecte cu tine și că ne poți baza pe noi.
 • Ești binevenită ca mămică. La Lucky Studio lucrează multe modele și colege ale noastre care sunt mămici. Dacă ai și tu copii, ești binevenită. Te sprijinim cu mare drag să păstrezi un echilibru între job și familie.
 • Ai un job pe deplin legal. Lucky Studio lucrează exclusiv legal. Respingem categoric plățile la negru, evaziunea fiscală. Respectăm legile României și Codul Muncii, pentru ca tu să poți lucra liniștită. Așa te bucuri deplin de banii câștigați în videochat Iași la Lucky Studio.

Credem că toate aceste avantaje te conving deja că merită să te angajezi în videochat Iași la Lucky Studio. Te așteptăm cu drag să ne vedem la sediu și să bem o cafea bună împreună. Abia așteptăm să colaborăm pentru succesul tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top