Angajare videochat iasi

Beneficiile angajării în videochat Iași la Lucky Studio

Lucky Studio îți garantează cel mai bun job în videochat Iași. Asta este misiunea noastră. Venim către tine cu un pachet unic de mari avantaje financiare, servicii gratuite și atmosferă extraordinară. Primești o ofertă net superioară oricărui alt studio de videochat din Iași. Gândită exact pentru tine. Ca tu să fii mulțumită, relaxată, împlinită. Hai să-ți explicăm în detaliu beneficiile angajării în videochat Iași la Lucky Studio:

1. Câștigi mai mulți bani 

Ai comision 70% la angajare. Lucky Studio îți dă un comision-record chiar de la angajare în videochat Iași. Primești 70% în primele luni de videochat în Iași ca semn de apreciere din partea noastră. Îți rezolvi toate problemele financiare și simți pentru prima dată cum să ai bani.

Ai cele mai mari comisioane. Lucky Studio îți garantează cel mai avantajos sistem din videochat Iași. Chiar te rugăm să-l compari cu ce îți promit alte studiouri. Îți dăm procente net superioare. Asta înseamnă că la Lucky Studio câștigi mai mult decât oriunde.

Poți obține împrumuturi pentru silicoane. Dacă vrei să-ți faci și tu implanturi de sâni sau alte operații estetice, poți apela cu încredere la noi. Lucky Studio îți poate oferi un împrumut cu dobândă zero, pe o perioadă lungă de timp. Așa îți realizezi visul de a arăta și mai bine. Plus că faci și mai mulți bani din noul tău look.

Te bucuri de cazare gratuită. Dacă ești din alt oraș, Lucky Studio îți garantează cazare gratuită în Iași. Locuiești fără grija chiriei timp de 2 luni. Poți sta și după aceea în cazare, cu o chirie minimă. În felul ăsta, beneficiezi din plin de angajarea în videochat Iași la Lucky Studio.

Lucky Studio videochat Iasi 63
Asset 2

2. Primești servicii gratuite, unice

Training total. Lucky Studio te susține prin cea mai mare echipă de trainere din videochat Iași. 14 colege te învață tot ce ai nevoie pentru a avea succes ca model.

Make-up gratuit. Colegele noastre de la Departamentul Make-up Lucky Studio te machiază înaintea fiecărei ture de lucru. Folosesc produse de calitate și sunt foarte atente ca tu să arăți cât mai bine online. Mai ales că personalizează make-up-ul după dorințele tale.

Ai fotografii și filme profesionale. Și fetele noastre de la Departamentul Foto-Video te ajută mult. Îți fac materiale de prezentare superbe, ca să seduci cât mai mulți membri de pe site-uri.

Participi la cursuri de dezvoltare personală. Dacă îți dorești să fii mai senină, să uiți de stres, să depășești momentele mai dificile, poți veni la cursurile noastre. Invităm la studio cele mai bune specialiste din oraș pentru cursuri de dezvoltare personală. Te invităm și pe tine să participi. Gratuit, desigur.

Camere personalizate. Lucky Studio investește enorm în amenajări interioare de excepție. Mai mult, ținem cont de felul tău de a fi, de particularitățile tale. Deci, dacă ești blondă sau brunetă, adaptăm toate elementele de decor la personalitatea ta. Ca să lucrezi cu și mai multă plăcere. Și să poți face bani mai ușor, desigur.

3. Ești respectată ca femeie

Lucrezi la un studio 100% feminin. Lucky Studio e o companie unde lucrează doar femei. Multe dintre colegele noastre au fost și ele modele de videochat în Iași. Știu să te înțeleagă, să lucreze cu tine în ritmul tău.

Seriozitate deplină. Ne respectăm cuvântul de fiecare dată când stăm de vorbă. Chiar facem bine lucrurile care țin de noi. Facem tot ce ne stă în putință ca să te ajutăm. Și simți din plin dedicația noastră.

Transparență totală. Îți primești banii integral, la timp. Poți să-ți verifici tot timpul nivelul încasărilor într-o platformă software dedicată. Știi tot timpul că suntem corecte cu tine și că ne poți baza pe noi.

Ești binevenită ca mămică. La Lucky Studio lucrează multe modele și colege ale noastre care sunt mămici. Dacă ai și tu copii, ești binevenită. Te sprijinim cu mare drag să păstrezi un echilibru între job și familie.

Ai un job pe deplin legal. Lucky Studio lucrează exclusiv legal. Respingem categoric plățile la negru, evaziunea fiscală. Respectăm legile României și Codul Muncii, pentru ca tu să poți lucra liniștită. Așa te bucuri deplin de banii câștigați în videochat Iași la Lucky Studio.

Credem că toate aceste avantaje te conving deja că merită să te angajezi în videochat Iași la Lucky Studio. Te așteptăm cu drag să ne vedem la sediu și să bem o cafea bună împreună. Abia așteptăm să colaborăm pentru succesul tău

Te angajezi în doar 3 paşi:

 

1.  Afli de Lucky Studio

Suntem prezenţi cu anunţuri de angajare în mall-urile și ziarele din Iași, pe Google, Facebook sau YouTube. La fel, poți afla de noi de la o prietenă care lucrează sau a lucrat la noi şi ne-a recomandat pentru că ştie cât de bine e să lucrezi la Lucky Studio.

2.  Îi dai un telefon Claudiei

Din momentul în care ai aflat de noi şi vrei să te angajezi în videochat, cel mai simplu este să-i dai un telefon colegei noastre Claudia, la nr. 0742.286.286. Ea îţi va răspunde cu amabilitate şi îţi va oferi orice fel de informaţii. În acelaşi timp, Claudia va stabili o întâlnire cu tine, la sediul Lucky Studio, pentru că tu să vezi cum arată sediul nostru şi care sunt condiţiile de lucru. Suntem sigure vei dori să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Important e să vii cu buletinul la tine, prin care să dovedeşti că ai 18 ani împliniţi şi să ne convingi că eşti o fată serioasă si ambițioasă.

3. Te angajezi la Lucky Studio

După ce ne vizitezi, te hotărăști ce variantă de angajare în videochat îţi doreşti. Din acel moment, te ajutăm pentru a avea forme legale de colaborare cu noi. Astfel, devii angajată în videochat şi începi să câştigi bani din prima zi în care vii la program. Iar prin ajutorul pe care îl primeşti de la trainerele noastre, te asigurăm că vei avea cel mai bun job din Iaşi!

Află ce faci după angajarea ca model în videochat!

Angajarea în videochat la Lucky Studio e primul tău pas către succes. De aici încolo, noi suntem aproape de tine pe tot parcursul acestui drum. Te poți baza pe noi să te învățăm absolut totul. Când facem o echipă bună, reușim cu siguranță. Hai să-ți explicăm un pic ce faci tu mai exact după angajarea ca model de videochat!

În primul rând, ne cunoști mai bine. E plăcerea noastră să-ți prezentăm toate colegele. La fel, dacă dorești, îți facem cunoștință și cu alte modele de la care te poți inspira. Și ele au început cândva la Lucky Studio ca modele noi. Când s-au angajat în videochat știau puține lucruri. Apoi au făcut rapid progrese. Așa cum o să faci și tu. Învățând de la noi, inspirându-te de la alte fete, din propria experiență.

După ce te familiarizezi cu studioul, începem să ne ocupăm de lucruri tehnice. Stai liniștită, aici noi preluăm cam toată treaba pentru tine. Mai exact, te programăm la ședințe foto-video și la prima ședință de make-up, îți dăm sfaturi legate de imaginea ta.

În același timp, împreună cu tine, stabilim programul tău de lucru. Ținem mult la organizarea asta pentru că îți oferă stabilitate și un bun echilibru între job și viața privată. Lucrul ăsta ți-l spunem încă de la angajarea în videochat și ne ținem de cuvânt. Pentru că e bine să fii odihnită, veselă, să știi cu mult timp înainte când lucrezi și când te distrezi.

Alegem împreună o cameră pentru tine. Ținem cont să ți se potrivească, să te reprezinte. Dacă ești blondă alegem anumite decoruri, dacă ești roșcată sau brunetă, cu totul alte decoruri. La Lucky Studio totul e personalizat, ca să îți scoatem cât mai mult calitățile în evidență.

Îți arătăm cum se deschid site-urile, cum te loghezi, cum facem setările la camera video și la lumini. Cu alte cuvinte, te învățăm detalii tehnice utile în fiecare zi. Colegele noastre de la training sunt amabile, îți repetă informațiile de câte ori ai nevoie. Deci fii relaxată, o să-ți fie bine la Lucky Studio!

Așa poți începe deja să faci bani. Trainera ta deja ți-a pregătit toate profilele online, așa că tu doar intri pe site-uri din camera ta și lucrezi liniștită. Mai ales la început, ești ajutată non-stop, poți întreba oricând o colegă de-a noastră despre orice detaliu. Primești suport instant, așa că uită de orice grijă!

Mai departe, pur și simplu interacționezi cu membrii tăi de pe site-uri. Asta e esența jobului tău după angajarea în videochat: să comunici cu admiratorii tăi. Fie prin conversații la cameră, fie prin tastare, fie prin show-uri. Te încurajăm mult să faci teasing cât stai online, că asta te ajută mult. Și să folosești toate tool-urile site-urilor, pentru că sunt gândite tocmai ca să-ți ridice profilul, să faci mai mulți bani.

Angajarea în videochat Iași e cea mai bună decizie a ta

Vezi ce simplu e după ce te angajezi ca model de videochat? Cu sprijinul necesar, lucrurile vin de la sine. Dacă mai aveai vreun dubiu privind decizia ta de angajare ca model, dispare imediat. Fiindcă te simți ajutată mereu, interacționezi cu persoane de calitate, care îți vor binele. Probabil ai auzit cât de greu la alte locuri de muncă. Acolo ți se cere să lucrezi enorm, pe bani puțini, și nimeni nu te respectă. Angajarea în videochat Iași la Lucky Studio e cu totul altfel.

Colegele noastre țin la tine, se ocupă să-ți fie bine. Asta e pasiunea lor, felul lor de a fi. Vin în fiecare zi la job ca să-ți fie ție de folos. E o atmosferă unică, la care ținem enorm. Încurajăm respectul între toate persoanele, te ascultăm, suntem atenți la nevoile și dorințele tale. Asta îți dă o stare de bine, un sentiment de siguranță. Pe care nu-l poți avea la alte joburi în videochat sau în orice altă parte.

Prin faptul că te angajăm în videochat fără experiență, îți demonstrăm că avem încredere în tine. Te acceptăm în echipă fără probe practice sau recomandări. Unde crezi că mai e posibil așa ceva? De asta credem că jobul în videochat e cel mai bun pentru tine. Câștigi bine fără să-ți pună nimeni întrebări, să te streseze cu ceva. Pur simplu ești admirată, susținută, înțeleasă. Așa e că sună bine?

Asta ne și dorim să realizăm la Lucky Studio: cel mai bun mediu pentru modelele angajate în videochat. Pe lângă cel mai bun job dintre toate posibile, vrem să fii sigură că ai venit și la cel mai bun studio. Îți dovedim asta prin condiții financiare, prin frumusețea studioului, dar mai ales prin oameni. Adică prin valorile pe care le promovăm zi de zi. Suntem convinse că îți place la noi și te convingi că ai cel mai bun job în videochat! Noi te așteptăm cu mare drag și suntem nerăbdătoare să te angajăm în videochat la Lucky Studio!

1 thought on “Angajare videochat iasi”

  1. Buna seara. Atunci când va referiți la model videochat va referiți și la aspectul fizic de model? ? De exemplu pe mine m-ar tenta sa incep o colaborare cu studio-ul. Cunosc limba engleza și spaniola avansat, dar sunt plinuță pentru înălțimea mea de 1.70. Ce mă sfătuiți? Are rost sa încerc? ? ?

Comments are closed.