Lucky Studio te angajează acum ca traineră de videochat!

Facem performanță în videochat în Iași și ne mândrim cu asta. Succesul Lucky Studio ne permite să ne mărim mereu echipa de trainere. Dacă ești în căutarea unui job în Iași sigur și bine plătit, suntem onorate să lucrăm cu tine. Mai ales dacă vorbești bine engleza și ai absolvit Facultatea de Psihologie sau Facultatea de Comunicare. Suntem o companie dinamică din Iași și poți să ai o carieră frumoasă la noi!

Fii traineră în videochat la Lucky Studio!

 • Primești salariu de până la 8.000 lei pe lună (pe SRL-ul tău sau pe Contract Individual de Muncă)
 • Îți dăm bonusuri de performanță lunare și un bonus de performanță anual, de până la 1.000 euro
 • Îți asigurăm transportul gratuit încă domiciliul tău și serviciu, la Lucky Studio
 • Suntem serioase, îți plătim toți banii la timp, fără probleme
 • Știm să ne facem foarte bine treaba și îți asigurăm training constant în videochat
 • Ai un serviciu într-o echipă exclusiv feminină
 • Ai un job în videochat flexibil: lucrezi în oricare din cele 3 ture de la Lucky Studio: dimineața, după-amiaza sau noaptea. Îți poți păstra tura, ca să te obișnuiești cu programul de muncă fără probleme

Ce așteptăm de la tine? Să fii și tu serioasă, să îți placă să lucrezi cu persoane diferite ca fel de a fi. Să ai răbdare cu modelele, să îți dorești să le ajuți ca să-și împlinească visele. Normal, important e ca și ție să-ți placă de noi, de atmosfera de la Lucky Studio. Chiar dacă ai experiență în videochat în Iași sau ești la primul job în domeniu, hai să facem cunoștință! Te rugăm să ne trimiți un CV colegei noastre Claudia, care se ocupă de angajări la Lucky Studio, pe: trainer@luckystudio.ro.

Te invităm cu drag să ne vizitezi și să vedem cum putem colabora la Lucky Studio, în cea mai mare și mai bună echipă de trainere din videochat în Iași!. Poți afla totodată mai multe informații despre angajare videochat Iași ca model.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

5 thoughts on “Trainer videochat”

 1. Avatar of Trainer videochat Iasi
  Trainer videochat Iasi

  Buna ziua , mai angajati traineri in videochat in Iasi la Lucky Studio? Ca am vazut anunt pe net de la dvs. Multumesc!

  1. Avatar of Lucky Studio

   Multumim pentru interes, Mircea, dar nu angajam barbati pentru niciun job la Lucky Studio. Poti sa incerci la alte studiouri de videochat din Iasi, dar noi, la Lucky Studio, tinem mult la intimitatea modelelor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top