Lucky Studio te angajează acum ca traineră de videochat!

Facem performanță în videochat în Iași și ne mândrim cu asta. Succesul Lucky Studio ne permite să ne mărim mereu echipa de trainere. Dacă ești în căutarea unui job în Iași sigur și bine plătit, suntem onorate să lucrăm cu tine. Mai ales dacă vorbești bine engleza și ai absolvit Facultatea de Psihologie sau Facultatea de Comunicare. Suntem o companie dinamică din Iași și poți să ai o carieră frumoasă la noi!

Fii team leader în videochat la Lucky Studio!

Câștigurile tale pe tura de noapte:

În cazul în care optezi să lucrezi pe tura de noapte (21:40 – 06:00), 5 zile pe săptămână, poți alege între:

 • Salariu de 6.600 RON net (bani în mână), prin Contract Individual de Muncă, cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 11.281 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 9.000 RON plătiți pe PFA-ul tău, cu toate taxele la stat sunt plătite de studio sau
 • 10.000 RON plătiţi pe SRL-ul tău, cu toate taxele la stat sunt plătite de studio.
 • În plus, poți primi până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

Condiţii financiare pentru tura de după-amiază:

În cazul în care optezi să lucrezi în tura de după-amiază (13:40 – 22:00), 5 zile pe săptămână, poți alege între:

 • Salariu de 4.500 RON net (bani în mână), prin Contract Individual de Muncă, cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 7.692 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 6.500 RON plătiţi pe PFA-ul tău, cu toate taxele la stat sunt plătite de studio sau
 • 7.200 RON plătiţi pe SRL-ul tău, cu toate taxele la stat sunt plătite de studio.

În plus, poți primi până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

Ca team leader Lucky Studio, ai beneficii în plus:

 • Suntem serioase, îți plătim toți banii la timp, fără probleme
 • Știm să ne facem foarte bine treaba și îți asigurăm training constant în videochat
 • Ai un serviciu într-o echipă exclusiv feminină
 • Îți poți păstra tura, ca să te obișnuiești cu programul de muncă fără probleme

 

Ce așteptăm de la tine? Să fii și tu serioasă, să îți placă să lucrezi cu persoane diferite ca fel de a fi. Să ai răbdare cu modelele, să îți dorești să le ajuți ca să-și împlinească visele. Normal, important e ca și ție să-ți placă de noi, de atmosfera de la Lucky Studio. Chiar dacă ai experiență în videochat în Iași sau ești la primul job în domeniu, hai să facem cunoștință! Te rugăm să ne trimiți un CV colegei noastre Claudia, care se ocupă de angajări la Lucky Studio, pe: trainer@luckystudio.ro.

Te invităm cu drag să ne vizitezi și să vedem cum putem colabora la Lucky Studio, în cea mai mare și mai bună echipă de trainere din videochat în Iași!. Poți afla totodată mai multe informații despre angajare videochat Iași ca model.

Videochatul este un job diferit decât oricare altul. Noi credem că e diferit în bine. Pentru că îți oferă o combinație unică de creativitate, interacțiune umană și organizare. Ai ocazia să te exprimi și să te dezvolți în multiple direcții. Să obții performanțe individuale și prin echipă.

Mai ales la Lucky Studio punem mare accent pe dezvoltarea personală. Te învățăm lucruri noi, îți explicăm cum să obții abilități utile pentru tine. Atât la job, cât și în viața personală. Asta contează la fel de mult ca salariul sau bonusurile pe care le primești aici.

De asta suntem convinse că merită să te alături echipei noastre. Ne poți ajuta din prima ta zi de muncă, pentru că avem și task-uri mai simple pentru tine. Dar, pe măsură ce obții experiență, contribui tot mai mult la eficiența echipei. Suntem deschise față de tine și abia așteptăm să dai ce ai mai bun la job.

Videochatul în Iași este un domeniu al ideilor, creativ, similar cu show business-ul. E ca și cum ai lucra în industria spectacolelor, iar modele sunt starurile de pe scenă. Tu le ajuți să își contureze o imagine cât mai bună, să strălucească, să-și atragă fanii, adică membrii.

 

Pentru asta, le consiliezi din punct de vedere vestimentar. Le sugerezi cu ce haine ar fi mai bine să se îmbrace și pe care să le evite. Chiar te încurajăm să le recomanzi magazine și link-uri de unde să-și comande rochii, topuri și lenjerie de calitate. La fel e cu unghiile și părul. Le dai sfaturi, le recomanzi saloane din Iași.

 

Creativitatea se extinde apoi și la jobul modelelor de zi cu zi. Tu le creezi conturile de pe site-uri. Vii cu mici texte amuzante sau elegante, aranjezi galerii de poze și filme. Pentru ele contează mult asta, pentru că le ajuți să câștige mai mulți bani în fiecare tură la Lucky Studio.

 

Te încurajăm să vii și cu idei de jocuri, de teme pentru concursurile lor de pe site-uri. Lasă-ți mintea să zboare, joacă-te cu modelele tale! Așa vă vine inspirația și aduceți un plus de farmec online. Oricum, și ăsta e o abilitate pe care ți-o dezvolți pe măsură ce lucrezi mai mult cu fetele.

 

Ca să oferi cât mai mult pe partea asta, e bine să te inspiri și de la alte modele de top. Sau de pe YouTube, de la modelele fashion. Dacă vezi la ele ceva interesant, poate se potrivește și modelelor tale. Ceri sfaturi de la colegele trainere cu experiență. La Lucky Studio ne bazăm mult pe colegialitate, pe colaborare.

Ca trainer de videochat interacționezi cu foarte mulți oameni în fiecare zi. Zeci de modele sau colege din echipă vin să-ți spună ceva, să te roage diverse lucruri. E nevoie să le asculți, să le dai răspunsuri utile. În relația asta e nevoie de multă inteligență emoțională și răbdare.

Multe modele au nevoie să-ți povestească propriile experiențe. Atât cele cu membrii, cât și cele din piața privată. Unele au un nou iubit, altele s-au despărțit sau au de crescut un copil. Așa că au nevoie să se exprime, să le înțeleagă cineva. Ca trainer de videochat, tu ești persoana cea mai potrivită.

Rolul tău este să devii un punct de sprijin pentru modelele cu care lucrezi. Totul se bazează pe încredere reciprocă. Dacă ele văd că ești onestă și deschisă, se vor apropia de tine. Iar asta vă va ușura și relația de muncă. Deci are sens să îți dezvolți această abilitate, acest spirit.

Pe lângă utilitatea la job, interacțiunea umană caldă e un fel de a fi la Lucky Studio. Suntem un studio de videochat din Iași exclusiv feminin. Cultivăm feminitatea, apropierea dintre persoane. Ne place să ne ajutăm unele pe altele de fiecare dată când se ivește ocazia.

Simți spiritul acesta la fiecare colegă și mai ales la modelele cu experiență. Toate au ales să lucreze ani de zile la Lucky Studio exact datorită acestui lucru. Se simt apreciate de trainere și aproape de ele. Suntem sigure că și tu poți deveni o persoană la care modelele noastre să țină la fel de mult.

La Lucky Studio, echipa fiecărui trainer de videochat e formată, în medie, din 6, până la 10 modele. Acesta este numărul optim de fete cu care poți lucra eficient. Pentru că ele au nevoie de organizare, de planificare, de o mulțime de discuții. Așa că trebuie să le dai suficient timp și atenție.

Ca să-ți faci o idee, în sarcina ta sunt planificările modelelor la machiaj, la ședințele foto, alocarea la camere. De asemenea, tu le faci programul, le organizezi perioada pe zile și pe ore. Ții cont dacă își respectă prezența online, ai grijă să-și anunțe zilele libere și vacanțele.

Atunci când e nevoie, stabilești ședințe cu modelele și managementul Lucky Studio. Sau online, cu modelele și reprezentanții site-urilor de videochat pe care ele lucrează. Le programezi la lecții de engleză, dacă au nevoie și apoi le ajuți să-și exerseze cunoștințele.

Totodată, odată cu experiența, înveți să interpretezi statistici mai complexe, trimise de site-uri. În felul ăsta înțelegi evoluția fiecărui model, mult mai în detaliu. Pe urmă, folosești procedurile și documentele tehnice interne ca să vadă modelele tale la ce mai au de lucrat.

Așadar, e nevoie să fii ordonată, precisă în ceea ce faci. Asta îți aduce aprecierea și respectul fetelor cu care lucrezi. Plus cel al colegelor tale din echipă, desigur. Toate astea se învață însă, nu e neapărat să fii expertă de pe acum. Ăsta e și farmecul Lucky studio: învățăm și facem împreună performanță în videochat în Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

6 thoughts on “Trainer videochat”

 1. Trainer videochat Iasi

  Buna ziua , mai angajati traineri in videochat in Iasi la Lucky Studio? ? Ca am vazut anunt pe net de la dvs. Multumesc! ?

 2. Daca am CV bun pot sa fiu totusi angajat la Lucky Studio ca trainer de videochat? ?

  1. Multumim pentru interes, Mircea, dar nu angajam barbati pentru niciun job la Lucky Studio. Poti sa incerci la alte studiouri de videochat din Iasi, dar noi, la Lucky Studio, tinem mult la intimitatea modelelor noastre.

Comments are closed.