Te angajăm acum ca model de videochat!

Vrei să faci și tu mulți, foarte mulți bani? Acum e mai simplu ca oricând: te angajăm ca model de videochat la Lucky Studio! E un job ușor, distractiv, pe care îl poți învăța foarte repede. Mai ales că te ajutăm din plin să reușești asta. Hai să-ți spunem câteva lucruri esențiale despre asta, ca să vii cât mai relaxată la angajare:

1. Te angajăm fără CV

Poți să uiți de grijile CV-ului sau a recomandărilor. Te angajăm ca model de videochat fără experiență și fără probă practică. Pur și simplu ne faci o vizită la studio, ne cunoaștem și, dacă totul e ok, deja putem începe colaborarea. Vezi ce simplu e?

2. Contăm mult pe seriozitate

Multe fete vin să se angajeze la Lucky Studio gândindu-se că trebuie să aibă niște calități extraordinare. De fapt, singura calitate pe care o cerem e seriozitatea. Fiindcă vrem și noi să ne convingem că merită să investim timp, energie și training în creșterea ta ca model. Dacă te ții de cuvânt și vedem că ne putem baza pe tine, începem colaborarea imediat.

3. Ținem mult la respect

Respectul e foarte important pentru noi. Ne bazăm toate relațiile de muncă pe bun simț și apreciere reciprocă. Așa cum îți oferim noi respect deplin, așa dorim să primim și noi de la tine. Dacă ești de aceeași părere, ne face plăcere să începem o colaborare de lungă durată cu tine.

4. E de ajuns să fii simpatică

Poate ți-ai imaginat că toate modelele de videochat de la Lucky Studio sunt 90-60-90. Îți spunem deschis că la noi lucrează fete de toate felurile. Adică mai înalte, mai scunde, mai slabe, mai cu forme, blonde, brunete, roșcate etc. Așa cum toate își găsesc locul, o să fie ok și pentru tine. Dacă ești simpatică, e perfect pentru noi.

5. E ok chiar dacă știi numai un pic engleza

Ca model de videochat, socializezi online cu vorbitori nativi de engleză. Adică ai conversații cu americani, englezi, australieni, canadieni. Ca să poți comunica mai bine cu ei, e nevoie să știi cât mai bine engleza. Totuși, e ok și dacă ești începătoare la capitolul ăsta. La Lucky Studio îți oferim și lecții de engleză gratuite, ca să îți perfecționezi cunoștințele. Apoi ai tot timpul să faci progrese.

Te angajezi repede. Ai succes imediat

Suntem convinse că și tu ești de acord cu principiile noastre de colaborare. Adică îți place să lucrezi într-un mediu în care toată lumea se respectă, se apreciază reciproc.

În cazul ăsta, te ajutăm să te angajezi cât mai repede la Lucky Studio. Claudia, de la HR îți prezintă toate detaliile financiare, amănunte despre cum ți se fac plățile. În plus, te programează la o ședință foto-video, ca să ai profile superbe online. Imediat, doamna Alina, de la Departamentul Legal, îți explică tot ce ține de acte. Ea are grijă ca toate hârtiile să fie gata cât mai repede. În felul ăsta, ne asigurăm că ai un job cu toate formele în regulă.

Totodată, colegele trainere încep să te învețe tot ce ține de activitatea ta ca model. Adică amănunte tehnice, site-uri, modalități de comunicare cu membri. Cu alte cuvinte, deja începi să faci bani și să simți ce înseamnă să câștigi bine.

Lucky Studio îți oferă cele mai bune condiții de colaborare din videochat. Iar tu simți aceste beneficii din prima clipă. În primele 4 perioade, sumele câștigate îți sunt plătite la zi, ca să simți gustul plăcut al succesului.

Vezi că începi să te descurci tot mai bine și că devii tot mai încrezătoare în tine. Colegele noastre te încurajează, te sprijină tot timpul cu exemple pozitive, cu sfaturi.

Îți ridicăm conturile prin promoții, grație relației excelente pe care o avem cu site-urile de videochat partenere. Membrii de pe site-uri au șansa să te vadă, să îți devină fideli.

Așa reușești să ai tot mai mult succes și să ajungi la rezultate pe care acum doar le visezi. Avem mare încredere în tine că o să reușești și o să te feliciți pentru alegerea asta inspirată. Abia așteptăm să lucrăm cu tine și să ai reușitele pe care le meriți! Hai, fă primul pas! Angajează-te chiar acum ca model de videochat la Lucky Studio!

Fii și tu un model de videochat de succes

Orice model cu experiență de la Lucky Studio îți poate spune că în videochat nu există noroc. Doar muncă, planificare și seriozitate. De obicei, modelele noi, care abia au făcut 18 ani, cred că șansa are un rol important. Că e de ajuns să fii drăguță și banii vin imediat.

Lucrurile sunt un pic mai nuanțate. Sigur că norocul are și el un rol. Uneori apare și-ți face ziua sau chiar luna mai frumoasă. Dar ăsta e un succes pe termen scurt, inconstant. Dacă te bazezi doar pe șansa ta, o să faci bani doar din când în când. 

De asta îți spunem încă de la angajare că seriozitatea și organizarea sunt mai importante ca orice. Mai ales dacă ai 18-20 de ani și nu ai mai lucrat vreodată. Nici la un alt studio de videochat din Iași, nici în general, în alt domeniu. 

Te ajutăm să câștigi tot timpul

Când te bazezi pe noroc, poți avea succes 10% din timp. Doar atât! Când faci treburile pe bune, ai succes mereu. Chiar avem o vorbă la Lucky Studio: „În videochat, tu îți faci traficul”. Ce înseamnă asta? Că imediat după angajare ne ocupăm așa cum trebuie de trainingul tău. 

Te învățăm cum se fac banii, cum îți aduci membrii, cu îi determini să te caute din nou. La fel, îți arătăm cum se face un teasing eficient și un privat de calitate, în ce fel deschizi și întreții o conversație interesantă. Toate lucrurile astea înseamnă bani pentru tine.

Constanța acestei abordări îți garantează câștigul pe termen lung. De asta vrem să ne asigurăm la interviul de angajare în videochat că ne putem baza pe tine. Dacă vedem seriozitate, hotărâre în ochii tăi, atunci știm că poți avea constanță în jobul ăsta. 

Determinarea și constanța sunt elementele care contează chiar mai mult decât frumusețea. Dacă ar fi de ajuns look-ul tău, interviul de angajare ar dura 5 minute. Ne-am uita doar la cum arăți și gata! 

De asta stăm Claudia de vorbă cu tine și încearcă să te cunoască un pic: ca să ne asigurăm că merită să colaborăm. Că are sens să investim timpul și energia noastră. Din secunda în care ne convingi că și tu vrei să ai succes, atunci e plăcerea noastră să te primim la Lucky Studio!

Angajarea e primul pas spre reușită

Suntem de peste 10 ani în videochat în Iași și știm cum să ne facem bine treaba. Avem toate dotările și resursele necesare ca să te ajutăm să faci bani. Când lucrăm cu un model ambițios, rata de reușită e 100%. Efectiv ajungem la succes fără excepție!

La rândul lor, și site-urile partenere recompensează seriozitatea. Noi le semnalăm că avem un model nou care vrea să facă treabă. Și atunci site-ul te promovează mai mult, pentru că au încredere în cuvântul nostru. 

Așadar, din partea noastră primești sprijin total. Indiferent dacă ai mici dificultăți la început, suntem aproape de tine. E și normal să existe probleme. Așa se întâmplă mereu. Dar, la fel, în 100% din cazuri le depășim prin pricepere, răbdare și energie.

Oricum, perioada de adaptare durează foarte puțin. În câteva săptămâni, te obișnuiești deja cu studioul. Cunoști toate colegele din echipă și modelele. Legi relații de prietenie, primești ajutor din toate părțile. Din secunda în care fetele văd că ești una de-a lor, îți dau o mulțime de sfaturi bune.

Așadar, angajarea e primul pas spre reușita la Lucky Studio. 

Valorile Lucky Studio

Lucky Studio e de peste 10 ani liderul videochatului în Iași. Avem statutul acesta pentru că ne luăm în serios misiunea și valorile. Vrem să oferim oricărei fete din Iași, sau care vine în orașul nostru, o șansă la o viață mult mai bună. Printr-un job excepțional de avantajos.

Credem că tu meriți șansa asta. Că e de datoria noastră să-ți dăm ce avem mai bun ca să reușești. E felul nostru de a celebra feminitatea. Avem o experiență enormă în domeniul ăsta, pe care acum o punem în folosul tău. Credem în succesul tău și vrem să reușim împreună.

De asta suntem cel mai bun studio în videochat în Iași. Nu e o întâmplare că zeci de modele vin să se angajeze la noi. Apoi ne recomandă și altor fete, care ne devin colege. Acest lucru se datorează respectului față de valorile noastre. 

În fapt, ele reprezintă un angajament față de tine. E modul nostru de a-ți arăta aprecierea că ne ești colegă. Totodată, e și felul nostru de a fi. Pentru că suntem o echipă în care armonia contează enorm. Cunoaște și tu principiile prin care lucrăm în fiecare zi la Lucky Studio!

Lucky Studio angajare videochat modele Confidentialitatea

1. Confidențialitatea

Videochatul în Iași va rămâne mereu secretul tău, dacă așa îți dorești. Acesta este un angajament ferm din partea noastră. Toate colegele din management sunt persoane responsabile, cu capul pe umeri. Multe dintre trainerele Lucky Studio au fost și ele modele de videochat în Iași, deci înțeleg importanța discreției.

În plus, îți garantăm confidențialitatea chiar prin contract. Nimeni din echipă nu va vorbi vreodată cu cineva din afara studioului despre tine. Îți protejăm identitatea și te încurajăm și pe tine să faci la fel.

Lucky Studio angajare videochat modele Corectitudine

2. Corectitudinea

Videochatul în Iași va rămâne mereu secretul tău, dacă așa îți dorești. Acesta este un angajament ferm din partea noastră. Toate colegele din management sunt persoane responsabile, cu capul pe umeri. Multe dintre trainerele Lucky Studio au fost și ele modele de videochat în Iași, deci înțeleg importanța discreției.

În plus, îți garantăm confidențialitatea chiar prin contract. Nimeni din echipă nu va vorbi vreodată cu cineva din afara studioului despre tine. Îți protejăm identitatea și te încurajăm și pe tine să faci la fel.

Lucky Studio angajare videochat modele Discretia

3. Discreție

Cel mai mult te bucuri de avantajele videochatului atunci când ești perfect liniștită. De asta îți garantăm discreția jobului. Nici trainerele, nici alte modele nu vor spune membrilor cum te cheamă în realitate, de unde ești, unde lucrezi, detalii despre viața ta privată.  

Lucrul ăsta e stabilit prin contractul de angajare, e regulă a studioului și a site-urilor de videochat pe care lucrezi. Așadar, îți oferim discreție și așteptăm exact același lucru de la tine. Adică să protejezi identitatea celorlalte colege din studio. Așa ești mai relaxată și te gândești doar la ce e mai important: câștigurile tale financiare.

Lucky Studio angajare videochat modele Emanciparea

4. Emanciparea

Videochatul în Iași îți dă o șansă extraordinară de a fi independentă. Din toate punctele de vedere: și financiar, și în plan personal. Din momentul în care te angajezi ca model la Lucky Studio, devii propria sa stăpână. Nu mai depinzi de nimeni, faci lucrurile așa cum vrei.

Prin jobul ăsta, îți poți explora și erotismul. Îți afirmi sexualitatea, fără vreo opreliște. Ești cât de nebunatică vrei tu. Îți faci de cap online și câștigi o mulțime de bani din jocul ăsta de-a iluziile. Bucură-te de spiritul ăsta!

Lucky Studio angajare videochat modele Exuberanta

5. Exuberanța

La jobul ăsta poți să te distrezi așa cum vrei. Când ești în cameră, cu membrii tăi de pe site-uri, lasă liberă imaginația! Dansează, cântă, fă teasing, pictează, fă orice te amuză! Cu cât ești mai energică, cu atât vei fideliza mai mulți membri.

Exuberanța e o calitate a tinereții. Așa dai și altora chef de viață. Le transmiți din energia ta și le faci ziua mai bună. Te vor căuta din nou, îți vor da tips și te vor lua în privaturi. Cu alte cuvinte, faci mai mulți bani.

Lucky Studio angajare videochat modele Legalitate

6. Legalitatea

Videochatul în Iași îți dă o șansă extraordinară de a fi independentă. Din toate punctele de vedere: și financiar, și în plan personal. Din momentul în care te angajezi ca model la Lucky Studio, devii propria sa stăpână. Nu mai depinzi de nimeni, faci lucrurile așa cum vrei.

Prin jobul ăsta, îți poți explora și erotismul. Îți afirmi sexualitatea, fără vreo opreliște. Ești cât de nebunatică vrei tu. Îți faci de cap online și câștigi o mulțime de bani din jocul ăsta de-a iluziile. Bucură-te de spiritul ăsta!

Lucky Studio angajare videochat modele Libertatea

7. Libertate

Videochatul îți dă libertate, îți deschide o mulțime de oportunități. Tu decizi ce faci cu viața ta, pentru că ai o bază financiară solidă. Ai șansa să-ți finanțezi studii la facultate, să strângi bani pentru o afacere proprie.

La fel, ai șansa să-ți cumperi o mașină, apoi un apartament. Lucrurile astea te eliberează de toate restricțiile pe care le aveai până acum. Uiți de griji, de probleme, de lipsuri. În sfârșit, te bucuri și tu de o viața frumoasă pe care o meirți.

Lucky Studio angajare videochat modele Optimism

8. Optimism

Zâmbește cât mai mult! Ăsta e unul dintre secretele succesului în videochat. Fii pozitivă, bucură-te de fiecare zi pe care o ai ca model! Starea asta de bine va fi observată de membri, care îți vor răspunde la fel. Întotdeauna e loc de mai bine, de câștiguri mai mari. Hai să fim optimiste și să doborâm noi recorduri la încasări!

Ești o fată tânără, simpatică, te-ai angajat la un job frumos. Ai toată viața în față și îți merge bine. Plus că toate colegele de la Lucky Studio te îndrăgesc și te apreciază. Viitorul sună bine de tot pentru tine!

Lucky Studio angajare videochat modele Pasiunea

9. Pasiune

Pentru modelele de succes de la Lucky Studio, videochatul e mai mult decât un job, e o pasiune! Le place ce fac, se gândesc mereu ce să le spună mai interesant membrilor, cu ce idei de show să vină la program. E un mind set pe care ți-l recomandăm și ție cu căldură. 

Aceeași pasiune o împărtășim și noi. Vezi asta în interacțiunea ta zilnică de la studio. Trainerele te încurajează constant, te sfătuiesc cum să îți ridici contul, să ai trafic mai mult. De asta e atmosfera de la studio așa plăcută. Ăsta e motivul pentru care modelele abia așteaptă să se întoarcă din vacanță la job!

Lucky Studio angajare videochat modele Respectul

10. Respectul

Respectul e valoarea de bază în relația dintre toate colegele de la studio. Mai ales că suntem un studio de videochat exclusiv feminin. Totul pleacă de la cum ne salutăm, cum ne tratăm ca persoane. Ne vorbim întotdeauna frumos, cu calm, cu răbdare. Ne ascultăm reciproc, încercăm să găsim împreună soluții la orice problemă. 

Întotdeauna, demnitatea persoanei e pe primul loc. În privința asta, nu mai contează nivelul de încasări sau experiența în studio. Fiecare model sau colegă are aceleași drepturi și obligații legate de respect. Doar așa ne facem fiecare zi mai frumoasă la studio.

Lucky Studio angajare videochat modele Seriozitatea

11. Seriozitatea

Seriozitatea e absolut fundamentală în jobul ăsta. Cei mai mulți bani sunt făcuți de cele mai serioase modele, nu de cele mai frumoase. Îți spunem asta din experiență. Dacă ești însă și simpatică și te ții de treabă, combinația asta e extraordinară. Așa ajungi și tu la mari recorduri de încasări.

La fel suntem și noi: serioase, organizate, concentrate să facem performanță. Adică să îți ridicăm contul, să îți lărgești baza de membri, să faci mai mulți bani. Îți respectăm munca, efortul depus pentru a crește ca model. Suntem de partea ta pe acest drum și te poți baza oricând pe noi.

Lucky Studio angajare videochat modele Siguranta

12. Siguranță

La Lucky Studio, lucrezi în deplină siguranță, indiferent de tura pe care o alegi: de dimineață sau de noapte. La orice oră, sediul nostru este protejat, iar camera ta este securizată cu o cheie pe care o ai doar tu. Nimeni nu te deranjează, nu îți încalcă intimitatea.

Chiar dacă termini la o oră mai înaintată programul, îți putem chema un taxi chiar aici. La ieșirea din studio avem camere video, ca să ne asigurăm că totul e ok. Nu am avut niciodată probleme din punctul ăsta de vedere și avem grijă ca așa să fie și mai departe.