Te angajăm acum ca model de videochat!

Vrei să faci și tu mulți, foarte mulți bani? Acum e mai simplu ca oricând: te angajăm ca model de videochat la Lucky Studio! E un job ușor, distractiv, pe care îl poți învăța foarte repede. Mai ales că te ajutăm din plin să reușești asta. Hai să-ți spunem câteva lucruri esențiale despre asta, ca să vii cât mai relaxată la angajare:

  1. Te angajăm fără CV

Poți să uiți de grijile CV-ului sau a recomandărilor. Te angajăm ca model de videochat fără experiență și fără probă practică. Pur și simplu ne faci o vizită la studio, ne cunoaștem și, dacă totul e ok, deja putem începe colaborarea. Vezi ce simplu e?

  1. Contăm mult pe seriozitate

Multe fete vin să se angajeze la Lucky Studio gândindu-se că trebuie să aibă niște calități extraordinare. De fapt, singura calitate pe care o cerem e seriozitatea. Fiindcă vrem și noi să ne convingem că merită să investim timp, energie și training în creșterea ta ca model. Dacă te ții de cuvânt și vedem că ne putem baza pe tine, începem colaborarea imediat.

  1. Ținem mult la respect

Respectul e foarte important pentru noi. Ne bazăm toate relațiile de muncă pe bun simț și apreciere reciprocă. Așa cum îți oferim noi respect deplin, așa dorim să primim și noi de la tine. Dacă ești de aceeași părere, ne face plăcere să începem o colaborare de lungă durată cu tine.

  1. E de ajuns să fii simpatică

Poate ți-ai imaginat că toate modelele de videochat de la Lucky Studio sunt 90-60-90. Îți spunem deschis că la noi lucrează fete de toate felurile. Adică mai înalte, mai scunde, mai slabe, mai cu forme, blonde, brunete, roșcate etc. Așa cum toate își găsesc locul, o să fie ok și pentru tine. Dacă ești simpatică, e perfect pentru noi.

  1. E ok chiar dacă știi numai un pic engleza

Ca model de videochat, socializezi online cu vorbitori nativi de engleză. Adică ai conversații cu americani, englezi, australieni, canadieni. Ca să poți comunica mai bine cu ei, e nevoie să știi cât mai bine engleza. Totuși, e ok și dacă ești începătoare la capitolul ăsta. La Lucky Studio îți oferim și lecții de engleză gratuite, ca să îți perfecționezi cunoștințele. Apoi ai tot timpul să faci progrese.

Te angajezi repede. Ai succes imediat

Suntem convinse că și tu ești de acord cu principiile noastre de colaborare. Adică îți place să lucrezi într-un mediu în care toată lumea se respectă, se apreciază reciproc.

În cazul ăsta, te ajutăm să te angajezi cât mai repede la Lucky Studio. Claudia, de la HR îți prezintă toate detaliile financiare, amănunte despre cum ți se fac plățile. În plus, te programează la o ședință foto-video, ca să ai profile superbe online. Imediat, doamna Alina, de la Departamentul Legal, îți explică tot ce ține de acte. Ea are grijă ca toate hârtiile să fie gata cât mai repede. În felul ăsta, ne asigurăm că ai un job cu toate formele în regulă.

Totodată, colegele trainere încep să te învețe tot ce ține de activitatea ta ca model. Adică amănunte tehnice, site-uri, modalități de comunicare cu membri. Cu alte cuvinte, deja începi să faci bani și să simți ce înseamnă să câștigi bine.

Lucky Studio îți oferă cele mai bune condiții de colaborare din videochat. Iar tu simți aceste beneficii din prima clipă. În primele 4 perioade, sumele câștigate îți sunt plătite la zi, ca să simți gustul plăcut al succesului.

Vezi că începi să te descurci tot mai bine și că devii tot mai încrezătoare în tine. Colegele noastre te încurajează, te sprijină tot timpul cu exemple pozitive, cu sfaturi.

Îți ridicăm conturile prin promoții, grație relației excelente pe care o avem cu site-urile de videochat partenere. Membrii de pe site-uri au șansa să te vadă, să îți devină fideli.

Așa reușești să ai tot mai mult succes și să ajungi la rezultate pe care acum doar le visezi. Avem mare încredere în tine că o să reușești și o să te feliciți pentru alegerea asta inspirată. Abia așteptăm să lucrăm cu tine și să ai reușitele pe care le meriți! Hai, fă primul pas! Angajează-te chiar acum ca model de videochat la Lucky Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top