Jasmin

Lucky Studio merge la Jasmin Campus, în Budapesta!

Lucky Studio
Lucky Studio

n curând, ajungem la Budapesta! Suntem invitate la Jasmin Campus de partenerii noștri de la LiveJasmin, cel mai mare site de videochat din lume. Mergem împreună 25 de modele și trainere de la Lucky Studio.

livejasmin
Lucky Studio merge la Jasmin Campus, în Budapesta! 2

Timp de 4 zile, ne vom întâlni cu celelalte modele de succes Jasmin din Europa. Iar gazdele noastre ne vor arăta cele mai noi metode de făcut bani din videochat pe LiveJasmin.

În plus, vom avea o mulțime de distracții. Ca în fiecare an, echipa Lucky Studio va fi cazată la un hotel de lux din Budapesta. Vom vizita toate locurile superbe de acolo și vom lua masa la cele mai interesante restaurante din oraș.

Printre astea, sigur vom face loc și shopping-ului, că mall-urile din Budapesta sunt foarte tari.

Dar cel mai așteptat eveniment e, desigur, party-ul din ultima noapte. Toate fetele de la Lucky Studio așteaptă petrecerea de pe Dunăre, care va fi pe un vapor închiriat de LiveJasmin. Așa că vom avea fun și dans până dimineața.

Toate lucrurile astea frumoase se întâmplă pentru modele Lucky Studio care au un program de lucru normal, de 8 ore, pe Jasmin. Asta le aduce o mulțime de bani. Și invitația asta anuală de a se distra gratis în Budapesta.

Așa cum pot ele, sigur poți și tu! Ca să te convingem ce frumos e, revenim în curând cu poze de la Jasmin Campus, unde modelele noastre reprezintă Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *