Lucky Studio videochat Iași 65

Lucky Studio aplică toate recomandările autorităților sanitare

Lucky Studio
Lucky Studio

Perioada asta e una enervantă pentru toată lumea. Ne uităm cu toții la televizor, citim știrile. Tocmai de asta contează foarte mult responsabilitatea noastră în videochat în Iași. Lucky Studio a luat toate măsurile necesare încă de la începutul acestei situații. Asta înseamnă că am rugat colegele care au treburi mai puțin urgente să le facă de acasă. La fel, persoanele care au intrat în contact cu apropriați care au un job mai expus stau acasă. Am întrerupt toate lucrările tehnice care nu sunt urgente și am reamplasat birourile trainerelor. În birouri intră doar câte un singur model, dacă are ceva de rezolvat. În felul ăsta am făcut mai mult loc pentru modele, păstrând o distanță cât mai mare între persoane.

La Lucky Studio, avem pe pereți afișe în care se explică tot ce e de făcut pentru o igienă maximă. Am pus la intrarea de la Lucky Studio multe sticluțe cu spirt și dezinfectant. Fiecare model care intră în sediu este rugat să le folosească. Fără nicio excepție. La fel, le invităm pe fete să se spele și pe mâini la baie. Și să evite contacte ne-necesare cu alte persoane din studio. Chiar le încurajăm să meargă direct în camere, pentru logare. Iar când termină programul, să meargă direct acasă, fără a se expune inutil.

Categoric, videochatul în Iași e mai puțin distractiv în aceste zile. Dar e o chestiune de timp până revenim la normal. Până atunci, Lucky Studio îți garantează că respectăm recomandările autorităților privind sănătatea publică. Suntem convinse că vom depăși cu bine perioada asta mai neplăcută. Și toată echipa Lucky Studio se va bucura deplin de toate avantajele videochatului în Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *