Banii nu-mi aduc fericirea, dar mi-o întrețin

26 Jan 2017

Înainte să mă angajez în videochat la Lucky Studio, aveam un job în Iași ca vai de el. Câștigam 1.200-1.300 de lei și niște bonusuri de masă amărâte, din care abia mă descurcam. Îmi aduc aminte cât de rușine îmi era când mă întreba cineva de ce nu merg și eu la munte, cu gașca, că era aiurea să zic că n-am cu ce, că abia mă descurcam. Însă, de când sunt model la Lucky, toate astea s-au schimbat. Din prima lună am făcut de 2 ori și ceva banii pe care îi câștigam înainte. Apoi, mi-au mai zis fetele de la training videochat iasi ce să fac, am mai prins experiență și acum am trecut de 7.000 lei, lună de lună.

La banii ăștia, normal că nu-mi mai fac probleme să merg la munte sau unde am chef. Acum trag eu de oameni să-i urc în mașină, să ne distrăm în weekend-uri, când mă plictisesc în Iași. Îmi cumpăr și haine, mai văd un film în oraș, ies la o prăjitură, o cafea, fără probleme. Am cu totul altă viață. Cel mai important lucru e că acum sunt mândră de mine că pot să mă descurc singură. Fac ce vreau eu, când vreau eu și asta îmi dă o stare de mulțumire. Normal că banii nu cumpără fericire, că doar nu e marfă la magazin, dar sigur că mă ajută să scap de griji din alea aiurea, care-mi mâncau liniștea înainte. Și faptul că, cel puțin pentru mine, îmi aduc o stare de mulțumire, înseamnă mult de tot.

Na, acum ce să zic, poate că alte fete din Iași gândesc altfel, dar banii sunt totuși importanți. Asta e părerea mea. Până nu vezi măcar o mie de euro în mână și să știi că e a ta, n-ai cum să-ți imaginezi cum e. Când mă gândesc cât mă chinuiam cu prostiile alea de bonusuri de masă, mă apucă râsul. Îmi aduc aminte de ele de fiecare dată când fac cumpărături la Auchan și întind cardul la doamna de la casă. De asta angajarea ca model de videochat la Lucky Studio e atât de importantă pentru mine. Iar celelalte fete de la studio cu care sunt prietenă îmi spun cam aceleași lucruri. Așa că, bravo nouă! Să fim noi sănătoase, că banii ne întrețin fără probleme fericirea!