Angajare traineri Videochat in Iasi

Lucky Studio te angajează acum ca traineră de videochat!

Facem performanță în videochat în Iași și ne mândrim cu asta. Succesul Lucky Studio ne permite să ne mărim mereu echipa de trainere. Dacă ești în căutarea unui job în Iași sigur și bine plătit, suntem onorate să lucrăm cu tine. Mai ales dacă vorbești bine engleza și ai absolvit Facultatea de Psihologie sau Facultatea de Comunicare. Suntem o companie dinamică din Iași și poți să ai o carieră frumoasă la noi!

Fii traineră în videochat la Lucky Studio!

 • Primești salariu de până la 8.000 lei pe lună (pe SRL-ul tău sau pe Contract Individual de Muncă)
 • Îți dăm bonusuri de performanță lunare și un bonus de performanță anual, de până la 1.000 euro
 • Îți asigurăm transportul gratuit încă domiciliul tău și serviciu, la Lucky Studio
 • Suntem serioase, îți plătim toți banii la timp, fără probleme
 • Știm să ne facem foarte bine treaba și îți asigurăm training constant în videochat
 • Ai un serviciu într-o echipă exclusiv feminină
 • Ai un job în videochat flexibil: lucrezi în oricare din cele 3 ture de la Lucky Studio: dimineața, după-amiaza sau noaptea. Îți poți păstra tura, ca să te obișnuiești cu programul de muncă fără probleme

Ce așteptăm de la tine? Să fii și tu serioasă, să îți placă să lucrezi cu persoane diferite ca fel de a fi. Să ai răbdare cu modelele, să îți dorești să le ajuți ca să-și împlinească visele. Normal, important e ca și ție să-ți placă de noi, de atmosfera de la Lucky Studio. Chiar dacă ai experiență în videochat în Iași sau ești la primul job în domeniu, hai să facem cunoștință! Te rugăm să ne trimiți un CV colegei noastre Claudia, care se ocupă de angajări la Lucky Studio, pe: trainer@luckystudio.ro.

Te invităm cu drag să ne vizitezi și să vedem cum putem colabora la Lucky Studio, în cea mai mare și mai bună echipă de trainere din videochat în Iași!. Poți afla totodată mai multe informații despre angajare videochat Iași ca model.

6 Comentarii


 • Buna ziua , mai angajati traineri in videochat in Iasi la Lucky Studio? Ca am vazut anunt pe net de la dvs. Multumesc!

  Buna ziua! Da, ne dorim oricand colege valoroase in echipa Lucky Studio. Te rog sa ne trimiti CV-ul tau pe email : trainer@luckystudio.ro. Angajam doar femei, tinem sa precizam asta. Multumim!

 • Daca am CV bun pot sa fiu totusi angajat la Lucky Studio ca trainer de videochat?

  Multumim pentru interes, Mircea, dar nu angajam barbati pentru niciun job la Lucky Studio. Poti sa incerci la alte studiouri de videochat din Iasi, dar noi, la Lucky Studio, tinem mult la intimitatea modelelor noastre.

  Am inteles. Multumesc pentru raspuns.

 • Ziua buna. Ce inseamna totusi sa fiu trainer de videochat la Lucky Studio? Adica ce ar trebui sa fac mai exact la job?

  Buna ziua, Petrina! Un trainer de videochat la Lucky Studio trebuie sa se ocupe de modele in toate privintele: sa le inteleaga, sa le motiveze, sa tina evidenta turelor lor, sa le ajute cu conturi online, setari, sa le ajute cu evolutia. Sper ca ti-ai facut un pic o idee.

  Inteleg. Deci trebuie sa am banuiesc experienta ca model de videochat in Iasi la Lucky Studio sau in alta parte.

 • Pentru videochat non-adult in Iasi la Lucky Studio cu cine sa vorbesc? Tot aici, pentru angajare traineri sau sa sun la nr. de contact de pe site?

  Buna Kate, pentru videochat non-adult la Lucky Studio, cel mai bine e sa suni la Lucky Studio, la tel: 0742 286 286. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie. Multumesc!

  Multumesc si eu! Credeam ca acolo suna doar fetele care vor videochat adult. Pe mine ma intereseaza videochatul non-adult la Lucky Studio. Ca am incercat si in alta parte si nu mi-a placut. Bine, deci sun la nr. acela. ms!

 • Buna ziua. V-am trimis acum pe email cv-ul meu pentru postul de trainer in videochat in Iasi la Lucky Studio. Sper sa luati in calcul candidatura mea. Cu respect!

  Buna ziua, doamna Dobrescu, multumim pentru faptul ca ati aplicat. O sa analizam cv-ul dvs pt. postul de trainer in videochat la Lucky Studio. Multumim pentru interesul acordat companiei noastre!

 • V-am lasat CV-ul pe Facebook la formularul acela online pentru angajare ca trainer. Am mai lucrat in videochat non-adult in Iasi ca model independent. Cam asta e experienta ema daca o sa considerati ca ar conta. Daca se iveste ceva la dvs. puteti sa ma cautati oricand ca am lasat nr meu de telefon in acel cv. Numai bine..

  Multumim pentru interes. Sigur ca si videochatul non-adult in iasi e ok ca experienta. Fiecare avantaj personal conetaza la aplicarea pentru un job la Lucky Studio. Va contactam cand suntem pe punctul de a ne largi din nou echipa.
Jasmin logo