Ai cel mai flexibil program de lucru în videochat. Poți alege oricare din aceste 3 ture:

 • Tura de dimineață: 06:00 – 13:50;
 • Tura de dupa-amiază: 14:00 – 21:50;
 • Tura de noapte: 22:00 – 05:50.

Pentru a câștiga cât mai mulți bani, îți recomandăm să lucrezi 5 zile sau 6 zile pe săptămână.

După ce te angajezi ca model de videochat, ai libertatea de a renunţa oricând, fără niciun preaviz și fără niciun fel de obligaţie din partea ta.

Iţi oferim discreţie totală din primul moment în care intri în sediul nostru. Chiar dacă vii la studio pentru un interviu şi apoi nu doreşti să devii model de videochat, identitatea ta este de asemenea protejată.

Ai posibilitatea să blochezi accesul online din oricare ţări vrei. Dacă ai rude plecate, de exemplu, în Italia, Spania sau Anglia, poţi bloca accesul oricui din aceste ţări.

Te asigurăm că videochatul rămâne secretul tău.

Ca model de videochat, câștigi întotdeauna mai mulți bani atunci când ești aranjată. Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniste în make-up care te machiază gratuit de fiecare dată când vii la program.

Știm cât de mult înseamnă să vii relaxată la job. De aceea, este plăcerea noastră să-ți oferim transportul gratuit non-stop de acasă la studio și invers. Indiferent de tura în care lucrezi, vei fi dusă de șoferițele noastre într-un confort deplin, cu masini Mercedes. Pentru a-ți asigura discreția, aceste mașini nu au niciun însemn al studioului. Mai mult, șoferițele te vor aștepta într-un loc din apropierea casei tale, ales de tine, astfel încât să nu atragi atenția nimănui.

Dacă ești din afara Iașului și vrei să vii să lucrezi la noi, îți asigurăm cazare gratuită 2 luni.

În cazul în care vrei să rămâi cazată la vila noastră și după primele 2 luni, costul chiriei este de 125 de Euro pe lună.

Poți avea 2 luni de cazare gratuită chiar dacă dorești să lucrezi de acasă și vii în Iași doar pentru a face training la noi.

Lucky Studio respectă toate cele 7 prevederi legale obligatorii în videochat:

 1. Activitatea noastră se desfăşoară într-o clădire de birouri, înregistrată ca Sediu Social.
 2. Lucrezi în camera aleasă de tine, singură în cameră, în condiţii de intimitate, discreţie şi curăţenie perfectă.
 3. Poți alege între Contract Individual de Muncă (Carte de Muncă) sau de Contract de Colaborare.
 4. Ambele tipuri de contracte au la bază Noul Cod Civil şi Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor.
 5. Îți poți alege singură locul de desfăşurare a activităţii de videochat: din studio sau de acasă.
 6. Toate site-urile de videochat cu care colaborăm asigură confidenţialitatea informaţiilor.
 7. Studioul nostru are angajate 2 doamne expert-contabil şi o doamnă avocat care îți oferă consultanţă dacă dorești să afli mai multe despre aspectele legale ale activităţii de videochat.
  Îţi dovedim în fiecare zi că suntem cel mai serios studio de videochat din Iaşi.
  Toată activitatea noastră e condusă  de o echipă de femei care asigură o atmosferă minunată de lucru.

Câștigi mai multi bani cu ajutorul celor mai bune trainere de videochat din Iași. Colegele noastre sunt specializate la sediul marilor site-uri de videochat din Europa (Budapesta, Praga, Luxemburg) și te ajută pas cu pas ca să cunoști cât mai bine acest domeniu.

În plus, îți oferim cursuri gratuite de engleză, fie la sediul nostru, fie la British Council indiferent de care este nivelul tău de limba engleză.

Suntem mândre să spunem că suntem primul studio de videochat din Iași și din țară unde ești încurajată să citești.

La Clubul de Dezvoltare Personală organizăm întâlniri săptămânale în
care, alături de alte colege, de traineri și de doamnele din management, discutăm despre cum să ai mai mult succes ca model de videochat folosind arta seducției.

De asemenea, în fiecare lună mergem la Cinema City și la Teatrul Național “Vasile Alecsandri”.
Te așteptăm și pe tine cu drag!

Te ajutăm să-ți faci implanturi de silicoane. Și să-ți faci alte intervenții estetice, dacă dorești. Pentru că Lucky Studio e cel mai prietenos studio de videochat din Iași. Ca să faci mai mulți bani ca model, îți oferim împrumuturi de până la 2 ani. Dobânda e zero!

Așa devii un model de videochat în Iași de mare succes. Și te bucuri de frumusețea ta ca femeie independentă. Adică simți cu adevărat că ești liberă să faci bani la Lucky Studio!

5 Comentarii

 • Vero
  Interesant ce oferiti voi. Am auzit lucruri destul de bune ca am intrebat 2 persoane despre Lucky Studio. Stiu un trainer care a lucrat in videochat in Iasi la voi cred ca acum vreo 2 ani. V-a recomandat si am citit ce scrieti aici. Am inteles bine ca oferiti si cazare?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Buna, Vero! Da, sigur ca folosim! Lucky Studio e singurul studio de videochat din Iasi, alaturi de Heylux si Preziosa, care ofera cazare gratuita. Daca vrei sa vii sa lucrezi in videochat in Iasi, iti asiguram cazare gratuita 2 luni in vila Lucky Studio. Plus transport si make-up gratuit. Si dupa 2 luni poti sta la Lucky Studio cu chirie foarte mica. Te asteptam oricand cu drag!
  Vero
  Am inteles. La cazare la acea vila Lucky Studio cu cine mai stau? Cu persoane straine?
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  La cazarea de la Lucky Studio stai doar cu alte modele de videochat. Nu intra niciodata vreun barbat acolo. Deci o sa te simti 100% in siguranta.
 • Nella
  Transportul gratuit e tot timpul sau tot 2 luni, cat e cazarea gratuita? Si cum e ? Cu bilete gratuite de autobuz? Eu asa mai stiu ca dau alte studiouri de videochat din Iasi.
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Buna, Nella! Oferim transport gratuit pe toata perioada in care esti model de videochat in Iasi la Lucky Studio. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Iasi, la Lucky Studio transportul e cu masinile noastre Mercedes, deci nu cu autobuzul. Soferitele noastre sunt toate femei, deci te poti simti si mai mult in siguranta.
  Nella
  Am inteles. Multumesc. Pentru mine transportul e o problema ca sunt de langa Iasi si drumul pana in Centru cu taxiul ar fi prea scump pentru mine daca ma intelegeti. Si pe aici nu vine autobuzul la prima ora dimineata decat din 30 in 30 de minute cam asa.
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Stai linitita, te ajutam cu transportul oricand ai tu nevoie. Venit dupa tine cu masinile si te sustinem sa poti castiga si tu din videochat in Iasi.
  Nella
  Ar fi de ajutor transportul da. Acum e foarte greu sa ajung oriunde in oras din zona asta iar dimineata daca as lucra mi-ar fi imposibil sa ajung in alt fel in centru.
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Tocmai de asta avem organizat la Lucky Studio transport gratuit in 3 ture si mergem si in jurul orasului pentru fetele ca tine, care doresc sa vina sa lucreze in videochat in Iasi :)
 • Misha
  Pentru videochat non-adult in Iasi Lucky Studio angajeaza?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Desigur Misha! Angajam in videochat non-adult si videochat adult la Lucky Studio. Poti sa alegi ce-ti doresti si chiar sa te schimbi de la una la alta dupa ce te angajezi in Iasi.