Profită și tu de avantajele unice în videochat la Lucky Studio!

Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iași pentru tine. Pentru că îți dă foarte multe avantaje unice. Facem asta de peste 10 ani. Și e unul dintre motivele pentru care atât de multe fete ne sună pentru a se angaja la noi. Investim foarte mult în calitate pentru ca tu să simți cu adevărat că ești respectată de noi. Ne face plăcere să te vedem mulțumită că faci parte din echipa Lucky Studio. Și că apreciezi condițiile excepționale de lucru pe care ți le oferim. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii pe care le ai în afara banilor:

Program de videochat adaptabil
Lucrează la Lucky Studio când vrei tu! Noi ne adaptăm după nevoile și cerințele tale. Poți să vii la job în prima parte a zilei, după amiaza sau seara târziu. ȘI să stai până a doua zi dimineața, sau cât vrei tu. Atâta timp cât tu vrei să faci bani, noi îți găsim o cameră liberă la Lucky Studio. Plus că îți garantăm transportul gratuit ca să vii la program și să te întorci acasă. Indiferent în ce parte a zilei vrei să faci videochat.

Cea mai mare echipă de trainere din videochat în Iași
Pe orice tură vrei să faci videochat la Lucky Studio, avem trainere pentru tine. Vino relaxată la job, pentru că noi chiar te ajutăm! Colegele noastre sunt de departe cele mai bune din domeniu și lucrează pentru tine. Folosește-te din plin de experiența lor și crește-ți încasările din videochat profitând de avantajul ăsta unic!

Te împrumutăm cu bani pentru implanturi de silicon
Modelele de videochat din Iași care-și pun silicoane câștigă mult mai bine. La fel și fetele care își măresc buzele sau fac alte intervenții estetice. Dacă vrei, poți să profiți și tu de lucrul ăsta. Plus că poate fi plăcut și pentru tine să-ți ajuți frumusețea. Ești un model de videochat la început de job și îți lipsesc banii? Fii fără grijă! Dacă ne demonstrezi că ești harnică și motivată, suntem bucuroase să-ți dăm noi banii. Exact, Lucky Studio îți dă câți bani ai nevoie ca să arăți și mai bine. Doar spune ce îți dorești și rezolvăm!

Jobul tău în videochat e confidențial
Tu îți faci banii din videochat și pe urmă îți vezi în liniște de ale tale. La Lucky Studio toate colegele îți protejează adevărata identitate. Suntem persoane serioase și înțelegem cât contează confidențialitatea pentru tine. De asta Lucky Studio e considerat în Iași cel mai serios studio de videochat. Contează pe discreția noastră în fiecare moment!

5 Comentarii

 • Vero
  Interesant ce oferiti voi. Am auzit lucruri destul de bune ca am intrebat 2 persoane despre Lucky Studio. Stiu un trainer care a lucrat in videochat in Iasi la voi cred ca acum vreo 2 ani. V-a recomandat si am citit ce scrieti aici. Am inteles bine ca oferiti si cazare?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Buna, Vero! Da, sigur ca folosim! Lucky Studio e singurul studio de videochat din Iasi, alaturi de Heylux si Preziosa, care ofera cazare gratuita. Daca vrei sa vii sa lucrezi in videochat in Iasi, iti asiguram cazare gratuita 2 luni in vila Lucky Studio. Plus transport si make-up gratuit. Si dupa 2 luni poti sta la Lucky Studio cu chirie foarte mica. Te asteptam oricand cu drag!
  Vero
  Am inteles. La cazare la acea vila Lucky Studio cu cine mai stau? Cu persoane straine?
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  La cazarea de la Lucky Studio stai doar cu alte modele de videochat. Nu intra niciodata vreun barbat acolo. Deci o sa te simti 100% in siguranta.
 • Nella
  Transportul gratuit e tot timpul sau tot 2 luni, cat e cazarea gratuita? Si cum e ? Cu bilete gratuite de autobuz? Eu asa mai stiu ca dau alte studiouri de videochat din Iasi.
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Buna, Nella! Oferim transport gratuit pe toata perioada in care esti model de videochat in Iasi la Lucky Studio. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Iasi, la Lucky Studio transportul e cu masinile noastre Mercedes, deci nu cu autobuzul. Soferitele noastre sunt toate femei, deci te poti simti si mai mult in siguranta.
  Nella
  Am inteles. Multumesc. Pentru mine transportul e o problema ca sunt de langa Iasi si drumul pana in Centru cu taxiul ar fi prea scump pentru mine daca ma intelegeti. Si pe aici nu vine autobuzul la prima ora dimineata decat din 30 in 30 de minute cam asa.
 • Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Stai linitita, te ajutam cu transportul oricand ai tu nevoie. Venit dupa tine cu masinile si te sustinem sa poti castiga si tu din videochat in Iasi.
  Nella
  Ar fi de ajutor transportul da. Acum e foarte greu sa ajung oriunde in oras din zona asta iar dimineata daca as lucra mi-ar fi imposibil sa ajung in alt fel in centru.
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Tocmai de asta avem organizat la Lucky Studio transport gratuit in 3 ture si mergem si in jurul orasului pentru fetele ca tine, care doresc sa vina sa lucreze in videochat in Iasi :)
 • Misha
  Pentru videochat non-adult in Iasi Lucky Studio angajeaza?
  Admin videochat Iasi Lucky Studio
  Desigur Misha! Angajam in videochat non-adult si videochat adult la Lucky Studio. Poti sa alegi ce-ti doresti si chiar sa te schimbi de la una la alta dupa ce te angajezi in Iasi.