Lucky-Studio-videochat-Iasi-soare

A venit primăvara! Hai, soare, fă-ne cu ochiul!

Lucky Studio
Lucky Studio

În sfârșit, în sfârșit, primăvara! Să recunoaștem, ne cam săturasem de frig, de haine groase. Deja chicotim când ne sărută atâta lumină. Și deja ne putem îmbrăca mai elegant, ceea ce e wow pentru noi. Parcă e un alt vibe, suntem tot mai optimiste.

Lucky Studio videochat Iași 4
A venit primăvara! Hai, soare, fă-ne cu ochiul! 2

Modelele sunt și mai zâmbitoare, mai cu chef de vorbă. Toată lumea vrea să le ajute cu ceva pe celelalte colege. Pur și simplu viața e mai frumoasă. Chiar mai frumoasă acum. 

Noi, adică fetele din echipa Lucky Studio, ne-am gândit să le facem modelelor un început superb de Martie. Așa că le-am oferit tuturor flori, împreună cu urările noastre de bine. Totodată, le-am dat și câte un mic cadou, adică niște cecuri pentru cumpărături în mall. Firește, zâmbetele lor ne-au făcut ziua minunată.

Abia așteptăm să înflorească și copacii, să ieșim ca în fiecare an, în Botanică. Să ne bucurăm de redeschiderea teraselor, de statul la cafele cu prietenele.

La Lucky Studio e o energie bună, așa cum ne dorim în fiecare moment. Vedem asta și online, că fetele muncesc mai cu spor. Și deja îți fac planuri pentru weekend, să iasă 2 zile la munte, undeva, să se bucure de aer curat. De fapt, ăsta e și spiritul Lucky Studio: hai să facem bani și să ne distrăm cât putem! Câștigăm bine 5 zile pe săptămână, iar următoarele 2 zile ne relaxăm, ne facem de cap. Pentru că merităm lucrul ăsta!

Ne dorim mult ca și tu să te bucuri de spiritul ăsta. Hai și tu la Lucky Studio, să începi primăvara cu ceva bun pentru tine! Dacă te grăbești, avem cecuri-cadou pentru shopping în mall și pentru tine. Vrem să te vedem mulțumită, entuziasmată că faci parte din echipa noastră.

Că îți împlinești visele și te bucuri de lucrurile bune care ți se întâmplă! Savurează primăvara asta împreună cu Lucky Studio!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!
Lucky Studio
Lucky Studio

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *